VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
By Araneus
Řídící jsou online a hned tu máme 7 odletů. Provoz je příjemný, piloti se nemusí překřikovat, ale zároveň se na letišti nemusíte bát samoty ;-) . Pojďte lítat.
By Araneus
Hehe, ja vidim aktualne 1xTVS a 3x CSA. Zda se, ze travelum popadaly FSky.
By vojav
Kdo nejde na sraz...Dneska letíme s Radkem Gadasem a Matyášem Svobodou z Prahy do Athén. Tak jestli by se chtěl někdo přidat.
Odlet kolem 20:30, ale spíše dřív, záleží kdy příjde Radek domů :)
By vojav
[quote="ok-jar"][quote="vojav"]Dneska letíme s Radkem Gadasem a Matyášem Svobodou z Prahy do Athén. Tak jestli by se chtěl někdo přidat.
Odlet kolem 20:30, ale spíše dřív, záleží kdy příjde Radek domů :)[/quote]

Ti dva nejsou náhodou od Liberce ? :([/quote]

Radek asi. Matyáš bydlí u Zruče nad Sázavou (pro naše účely asi 3 km severozápadně od VLM vor)
By Jindřich
Byl jsi kvalitně zastoupen CSA2PK. Asi tě má rád boco. Jinak všem za dnešní provoz moc díky a budeme pokračovat jak to pude!
By Araneus
Díky všem pilotům za provoz a Jindrovi za dozor. A omluva všem, co na zemi museli déle čekat na povolení :)
By Jindřich
[quote="Araneus"]co na zemi museli déle čekat na povolení :)[/quote]
Tohle by mělo být bez omluvy Petro. A piloti si prosím uvědomí, že toto jsou ty priority, které ATC musí bezproblémově řešit. Takže pokud uslyšíte standby, tak prostě čekejte. Řídící o vás ví, ale musí řešit jiné věci.
By vojav
Jen se zeptám. Proč jsem dostal holdshort F - i když tam nebylo žádné pojíždějící letadlo.
Jinak super a těším se zase, paní radarová
By vojav
Joo, vlastně :D Pak jsem si něco brouzdal na netu a asi po 10 minutách koukám: \" A jo! :D Já tam ještě sem :D \"
By Araneus
Jako chvilku jsem přemýšlela, co myslíš tou private message, že budu platit nějaké palivo a že to bude drahé ;) Jenže jak nejsem zvyklá mít tolik odzoomováno, tak jsem tě přehlídla.
By Schindler
[quote="Araneus"]Jako chvilku jsem přemýšlela, co myslíš tou private message, že budu platit nějaké palivo a že to bude drahé ;) Jenže jak nejsem zvyklá mít tolik odzoomováno, tak jsem tě přehlídla.[/quote]

Nemáš náhodou dva monitory? Pak by se tento problém lehce vyřešil :)
By Araneus
Ale to víš, že mám ;) . Dokonce na nich umím i provozovat dva Euroscopy. Ale jsem líná a zapomněla jsem to dvanácticiferné číslo, co se tam zadává, aby to fungovalo... Tak příště.
By Araneus
Dnes mám další APP session, kdyby se někomu chtělo přiletět a udělat malinko provozu. Online cca od 20 do 22 LOC.
By vojav
Já jsem dnes bohužel bez joysticku. Takže se omlouvám, paní radarová.
By vojav
Ale ale :D To bych si nedovolil - na pedály přišla stejně úplně jiná elektronika. Nejsem doma tudíž nemám joystick
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 60