VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
By Araneus
Oblast, věžka i ground jsou online, ale provoz nikde. Halo halo, pojďte lítat.
By George_L
[quote="Araneus"]Oblast, věžka i ground jsou online, ale provoz nikde. Halo halo, pojďte lítat.[/quote]

Jsem se dneska po dlouhé době dostal k lítání a na středu bylo na LKPR opravdu nějak pusto.
By Jakub Jiřička
[quote="George_L"][quote="Araneus"]Oblast, věžka i ground jsou online, ale provoz nikde. Halo halo, pojďte lítat.[/quote]

Jsem se dneska po dlouhé době dostal k lítání a na středu bylo na LKPR opravdu nějak pusto.[/quote]

páč byli čarodejnice...
By Pavel
Večer alespoň oblast online určitě. Navíc Vatsim Middle East Division má pravidelnou rush hour 18-20loc (16-18Z) kdy budou držet celý blízký východ online, což bude možná poměrně zajímavá akce která by stála za to být vybrána jako letiště odletu při dnešních letech směr LKPR.

PB
By Datum13
so is Ground from 20LOC

uz mi zbyva jenom 4 dni na trenovani tak se nevalejte vecer na pohovce u telky a prijdte poletat, muzete jiz dnes trenovat na stredu ;)
By Schindler
Dnes další trénink kolegy DT na LKPR_GND, dnes pod dozorem z LKPR_APP.
By Araneus
Dane, ty už máš určené datum zkoušky (že píšeš, že máš na trénování jenom 4 dny)? Nahlas mi to prosím včas, ať udělám banner a pozvu piloty. Zatím o ničem nevím a to ani neoficiálně.
By Datum13
[quote="Araneus"]Dane, ty už máš určené datum zkoušky (že píšeš, že máš na trénování jenom 4 dny)? Nahlas mi to prosím včas, ať udělám banner a pozvu piloty. Zatím o ničem nevím a to ani neoficiálně.[/quote]

Nemám datum zkoušky. Mel sem tim na mysli Samozřejme pre-check ve středu. Což je generálka ke zkoušce.
By Schindler
Omlouvám se, ale večerní session se neuskuteční. Odpoledne jsem dostal nějaký request ohledně webu o který se starám a potřebuji to dnes dodělat ...
By Datum13
Večer minimálne GND, APP, CTR.
Radi vás uvidíme. Speciálně Já osobne proto ze je to poslední COD před moji zkouskou příští týden. Jako vždycky IFR/VFR CZ/EN ;)
By Datum13
Rad bych se omluvil vsem pilotum za dnesni vecer ale bohuzel se naskytli me zatim nezname priciny vypadku pocitace a internetu. Pracuje se na oprave a doufam ze se to nebude opakovat pristi stredu :(

Rad bych podekoval JM za dozor
Dan
By Schindler
Dnes večer bude pravděpodobně jeden z posledních Danových tréninků na LKPR_GND a nad ním bude ještě LKPR_TWR a LKPR_APP, takže přileťte, pokud máte čas :)
By Araneus
Nezapomeňte, že dnes má Dan GND zkoušku. Je třeba zajistit co nejhustší provoz na zemi. Takže hodí se samozřejmě veškeré IFR i VFR odlety a přílety, česky i anglicky. Pokud by někdo neměl konkrétní plány kam letět a zároveň by se chtěl postarat o extra hustý provoz na DEL a GND, tak bude speciálně pro tuto akci k dispozici Jáchym na LKVO_TWR pro krátké přeskoky LKPR-LKVO a zpět. Lze točit pořád dokola tam a zpět.
Prosím, přileťte v co největším počtu, ať se zkouška zbytečně nestornuje pro nedostatek provozu.
By vojav
Já si myslím, že budu rád, když dám jeden odlet ;) Víme všichni jak to na EXAMECH chodí ;)
By Datum13
IFRy mužou dat LKPR - LKKV - LKPR, LKPR-LKTB-LKPR:-)

Vojto budu se snažit aby jsi to stihl;-)
By Schindler
[quote="Datum13"]IFRy mužou dat LKPR - LKKV - LKPR, LKPR-LKTB-LKPR:-)

Vojto budu se snažit aby jsi to stihl;-)[/quote]

Jáchym řídí Vodovody, jak Petra už psala, se dá letět i tam. To je taky letiště. Tak je nelákej někam pryč ;)
By JAV
Pokud nejsou Vodochody z Dánska vidět, tak je to ta dráha, na které přistaneš, když při příletu na Ruzyni od jihu nebo východu nedotočíš 4. zatáčku a zbrkle přejdeš na vizuální přiblížení.
By Datum13
[quote="JAV"]Pokud nejsou Vodochody z Dánska vidět, tak je to ta dráha, na které přistaneš, když při příletu na Ruzyni od jihu nebo východu nedotočíš 4. zatáčku a zbrkle přejdeš na vizuální přiblížení.[/quote]

Aha to sem nevedel, tak ja to asi nekdy testnu ;)
By vojav
Omlouvám se za svojí neúčast, zklamali mě oba simy, stejně se dneska necítím nejlíp (Petra ví, o čem mluvím ;) )
Doufám, že budu moci Dana navštívit na TWR examu ;)
By Datum13
[quote="vojav"]Omlouvám se za svojí neúčast, zklamali mě oba simy, stejně se dneska necítím nejlíp (Petra ví, o čem mluvím ;) )
Doufám, že budu moci Dana navštívit na TWR examu ;)[/quote]

na to si asi jestre hodne dlouho pockas
By Araneus
Ráda bych z pozice event koordinátora poděkovala všem pilotům za provoz. Na to, že je venku celkem pěkně, tak byl provoz opravdu skvělý. Díky.
By vojav
Dneska jsem si konečně pohrál s nastavením grafiky a zprovoznil jsem si XPUIPC a tak jsem to letěl vyzkoušet :) Čirou náhodou bylo pěkně obsazýno ;) Děkuju za provoz, a zase někdy
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 60