VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
By Schindler
Tak prozatím jsme tu při přistání ztratili dva stroje ze tří, to je celkem špatná bilance ... Takže LVP:PILOTI - 2:1!
By Ladis76
[quote="Schindler"]Tak prozatím jsme tu při přistání ztratili dva stroje ze tří, to je celkem špatná bilance ... Takže LVP:PILOTI - 2:1![/quote]
Koukám, že jsem nebyl jedinej :D :D :D Je fakt, že začátek byl mizernej, ale druhej pokus naštěstí vyšel :D (a to i přes tu naší společnou anglo-češtinu :D)
By Datum13
skoda ze uz bych to na LKPR nestihl ale PK mi muze dosvedcit ze jsem jiz dnes EHAM-LKPR zvladl a jako i PK me dnes RA rvalo 50ft kdyz se teprve ukazala draha, to byla docela sranda....miluji LVP:D
By Schindler
No, tak LVP dnes bodovalo na plné čáře, odhadem asi 7× go around. Ale nakonec se to rozlítalo opravdu pěkně a ještě teď máme práci a s MZ se příště uvidíte na TWR. Je vidět, že když se snaží, tak umí :) ... Jinak dnes to počasí bylo opravdu zajímavé, každou čtvrthodinu jsem hlásil jiné RVR a počasí se pořád měnilo. Ještě do toho ten vítr z boku :) Dnes to bez zkušeností nešlo, že?
By Datum13
[quote="Schindler"]No, tak LVP dnes bodovalo na plné čáře, odhadem asi 7× go around. Ale nakonec se to rozlítalo opravdu pěkně a ještě teď máme práci a s MZ se příště uvidíte na TWR. Je vidět, že když se snaží, tak umí :) ... Jinak dnes to počasí bylo opravdu zajímavé, každou čtvrthodinu jsem hlásil jiné RVR a počasí se pořád měnilo. Ještě do toho ten vítr z boku :)[/quote]

a stihal Michal predelavat ATIS :D
By Schindler
[quote="Datum13"][quote="Schindler"]No, tak LVP dnes bodovalo na plné čáře, odhadem asi 7× go around. Ale nakonec se to rozlítalo opravdu pěkně a ještě teď máme práci a s MZ se příště uvidíte na TWR. Je vidět, že když se snaží, tak umí :) ... Jinak dnes to počasí bylo opravdu zajímavé, každou čtvrthodinu jsem hlásil jiné RVR a počasí se pořád měnilo. Ještě do toho ten vítr z boku :)[/quote]

a stihal Michal predelavat ATIS :D[/quote]

Dělal Pavel, ale každé speci nedělal.
By CSA075
Pokud se chcete vecer zaletat, muzete, sice pozde ale prece TWR a APP jsou tu pro vas
By CSA075
Dnes vecer se na Vas budu opet tesit, pokud budete chtit si zase provetrat ty zelezne ore :-)
By radarada
Navic je a bude i APP... a kdo vi, treba se prida i nekdo dalsi...
Cili: pojdte litat, beztak v bedne nic neni ;)

Rada
By George_L
[quote="Schindler"]Praha Radar po 16 hodinách zavírá. Díky za provoz! :)[/quote]

Ale "ranní" ptáče ;)
By Schindler
Praha Radar po dopolední směně opět online přibližně od 15:30 do cca. 3:00.
By Jakub Jiřička
[quote="Schindler"]Praha Radar po dopolední směně opět online přibližně od 15:30 do cca. 3:00.[/quote]

tak po 2300 LOC se možná ukážu pokuď neusnu :D
By Schindler
V rámci Iron Mic se s NY_ARD_APP pereme o první místo, teď jsem od sebe +1,5h / -0,5h ... Tedy máme dva zdroje a každý tvrdí výhru někoho jiného. Ale větší šok pro mne byl, že umí česky/slovensky :)
Kód: Vybrat vše
O [18:19:24] NY_ARD_APP: chodte spat prahaaa
  [18:20:16] >> No no :-)
O [18:20:40] NY_ARD_APP: proc nie
O [18:20:44] NY_ARD_APP: chodte spat
...
By CSA075
Jinak sobotni vecer v obsazeni TWR, APP, jako jiz nekolikaty den v tomto tydnu :D
By Datum13
[quote="Schindler"]V rámci Iron Mic se s NY_ARD_APP pereme o první místo, teď jsem od sebe +1,5h / -0,5h ... Tedy máme dva zdroje a každý tvrdí výhru někoho jiného. Ale větší šok pro mne byl, že umí česky/slovensky :)
...
[/quote]
ses si jisty se umi cesky/slovensky? tohle ti prelozi google trans ;)
By Schindler
[quote="Datum13"][quote="Schindler"]V rámci Iron Mic se s NY_ARD_APP pereme o první místo, teď jsem od sebe +1,5h / -0,5h ... Tedy máme dva zdroje a každý tvrdí výhru někoho jiného. Ale větší šok pro mne byl, že umí česky/slovensky :)
...
[/quote]
ses si jisty se umi cesky/slovensky? tohle ti prelozi google trans ;)[/quote]

My se pak bavili dál ...
By CSA075
Dnes vecer to vypada zase na TWR a APP, kazdy provoz tedy vitan....
By George_L
[quote="marenadl3"]Okej, sorry, když to tolik vadí, příspěvek smazán.[/quote]

Si to tak neber ;). To hoď do SLETŮ a je to.
By Luboš Kučera (LK 154)
Ahoj,
mám dotaz ohledně problému, který mě potkal při dnešním poletování.
Na webu VACCCZ byla plně obsazená LKPR + CTR, tak jsem se přihlásil z LKMT. V FSInnu jsem ale bohužel viděl pouze LKPR App, ale CTR ne. Odpojení nepomohlo, restart PC a FSX taky ne. Při přihlášení z LKPR bylo CTR viditelné, v LKMT opět ne. Objevil se zde pouze LKMT ATIS. Poté, co jsem LKAA CTR neviděl ani z Brna, zkusil jsem letět z LOWW. Tam LKAA CTR vidět taky nebylo, ale naštěstí se objevilo po cestě. Netušíte někdo, kde byl problém? Díky,
L.
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 60