VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
By Jindřich
Dnes další kousek, správně jsme měli letět z Sakhir Air Base, ale z technických důvodů jsme byli nuceni přistát v OBBI. Proto s Pavlem poletíme visuálně z OBBI, dáme si průlet nad OBKH, tam nabereme (doufám) další účastníky zájezdu a vydáme se do Abu Dhabe
Leg 10:
الصخير Sakhir Air Base (OBKH) > مطار أبو ظبي الدولي Abu Dhabi Intl (OMAA).
Scenerka OMAA http://dfs2.flightsim.com/kdlr.php?fn=a ... bi-fs9.zip
Charts: Na request Jepp balíček od PB
Route (návh): OTATA UN318 GITEX N318 LOXAT N685 BOXAK ~250nm
Sraz dnes 26.04. v 19:45 loc (ETD 20:15 loc)
Leg 11: الصخير مطار أبو ظبي الدولي Abu Dhabi Intl (OMAA) > Jinnah International Airport جناح بین الاقوامی ہوائی اڈا (OPKC) (bacha, cca 700nm)
By Jindřich
[quote="ihrdlicka"]Tak dneska jsem to minul. Přečetl jsem to až teď....[/quote]
To je škoda... Téměř celou cestu jsme měli ATC a krom toho visual dep z OBBI a low pass na OBKH bylo luxusní :-) Krom toho byl teda na GULF_FSS ke slyšení i OK-FTF (nazdááár!) :-)
By Pavel
Jo, na frekvenci se ozve Gulf hello, OK-FTF a posádka OK-PES si poprská mapy výkřikem \"tyvole Zeman\" :) Jen mě zajímá, koho potkáme až budeme v Austrálii.
By JAV
No hlavně že ti neobživla deka (Příběhy obyčejnéh šílenství)
By PBily
Ahoj kluci, nalezl jsem toto vlákno, protože jsem se právě chystal podniknout (resp. začít vymýšlet) něco podobného. Z příspěvků soudím, že jste to nakonec neobletěli.... Nemáte chuť to nějak oživit?
By Pavel
Já jsem pro, jen co JM zprovozní net aby mu šlo multicrew (doufám, že už má :) ), tak můžeme zase vybrat den, kdy poletíme dál (kromě čtvrtka, COD).

PB
By PBily
Ja bych letel urcite single, protoze letam 737ngx a ta jeste multicrew neni. Kazdopadne mi reknete odkud se poleti, jiz radu tydnu letam z mista, kde jsem naposledy pristal. Ted mam letadlo v EDDF, takze se tam budu muset dostat. Navrhuji zacit znovu v Praze a lety planovat tak cca 90 min cesty, pokud nebude nutnost letet dele. Pres ocean samozrejme najdeme nejkratsi cesty pres ostruvky.
By Pavel
Filipe, nějak to jde, kdysi jsem k tomu kdesi vygooglil howto, ale ihned zase zapomněl, protože s JM jsme to lítali oba s FS9. Každopádně já jsem pro a schopen letět jak single crew, tak multicrew, klidně i s někým jiným, hlavně když bude dobrá parta - což minule byla :-)

PB
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10