VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
[quote="Filipos"]Kdybys to taky pořád nepřepřerušoval, soudruhu. Tomu říkám pracovní morálka :) Nějakej Zach Nevímjaksetovyslovuje nebo kdo...[/quote]

:) Čekám, kdy se objeví věžník, který mě má také dozorovat, snad se objeví.

Pustil jsem tam zatím něco jiného :P
[quote="Kory"][quote="Filipos"]Kdybys to taky pořád nepřepřerušoval, soudruhu. Tomu říkám pracovní morálka :) Nějakej Zach Nevímjaksetovyslovuje nebo kdo...[/quote]

Pustil jsem tam zatím něco jiného :P[/quote]

Kdybys tu hodinu času raději věnoval studiu atisu, hele... pak by jsi možná touto dobou již byl na TWR.
[quote="Pavel"][quote="Kory"][quote="Filipos"]Kdybys to taky pořád nepřepřerušoval, soudruhu. Tomu říkám pracovní morálka :) Nějakej Zach Nevímjaksetovyslovuje nebo kdo...[/quote]

Pustil jsem tam zatím něco jiného :P[/quote]

Kdybys tu hodinu času raději věnoval studiu atisu, hele... pak by jsi možná touto dobou již byl na TWR.[/quote]

Tak bych tam sedl po hodině, kdy bych akorat odbavil jedno ero.
[quote="Pavel"]Kdybys tu hodinu času raději věnoval studiu atisu, hele... pak by jsi možná touto dobou již byl na TWR.[/quote]

Chceš mi říct, že TS pořád ještě neumí ATIS? Pokud ne, jsem pro to konstruktivně řešit, např. dnes večer. Dáme jednu "ATIS" seanci.
[quote="amalka"][quote="George_L"]
Rovná se - Amálka na celou ČR ;)[/quote]

No zrovna u tebe mentor prudil, že si byl před VLM a já tě furt nekontaktoval...[/quote]

:) Ale pokud si vzpomínám, tak jsi volal zrovna v okamžiku, kdy jsem chtěl jít níže.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25