VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
By Snohakrij
[quote="tmx"]To bylo na toho druhého "slavnějšího"! :D

Jinak ta scenérka Rigy vypadá dobře, to je ta free z toho odkazu z toho eventu?[/quote]

Jejej :D, sorry ;)
By Snohakrij
[quote="rc_czech"]Podle vatawere 13 priletu a 9 odletu - dobry :)
Co "organizator", ukazal se vubec?[/quote]

Neukázal ... :D, nakonec letěl z LKMT
By Radizz
[quote="amalka"]jiří, ty nemáš vůbec zábrany! Ještě mám v živé paměti tvojí návštěvu v lkvo a otáčení se na C. :)[/quote]

...kluci, tak u tohoto jsem se upřímně a od srdce zasmál... :) Dost dobrý! :)

[quote="rc_czech"]Co "organizator", ukazal se vubec?[/quote]

Organizátor si za domácí cvičení pořídí sluchátka. :P Lítá už jak drak..., tak ať to nemusíme my (chudáci) řídící pořád bušit do klávesnice.
By George_L
[quote="amalka"]jiří, ty nemáš vůbec zábrany! Ještě mám v živé paměti tvojí návštěvu v lkvo a otáčení se na C. :)[/quote]

No připouštím, že návštěva LKVO byl menší úlet, ale přistát se tam dalo ;).
Co se týče LKTB, já jsem x hodin předem varoval, že se tam budu pohybovat.

[quote="tmx"]To bylo na toho druhého "slavnějšího"! :D

Jinak ta scenérka Rigy vypadá dobře, to je ta free z toho odkazu z toho eventu?[/quote]

Jak "slavnějšího"?! ;) nejvyšší čas změnit téma :)

Jo, je to ta RIGA z příspěvku k eventu.

[quote="Radizz"]...kluci, tak u tohoto jsem se upřímně a od srdce zasmál... :) Dost dobrý! :)[/quote]

No, Ty taky dostaneš za uši. Se nevěnuješ studentovi a já pak 15 minut objíždím jednu B73x ;)
By marenadl3
[quote="Snohakrij"]Neukázal ... :D, nakonec letěl z LKMT[/quote]
!!!!! :D :D :D
[quote="rc_czech"]Co "organizator", ukazal se vubec?[/quote]
Kdyby mi v Burgasu na runwayi nespadl Šemík, přiletěl bych. Je mi to líto. ;)
By Pavel
Když už tě tu mám... co prosimtě přesně znamená ve tvém letovém plánu RMK/RADAR VECTORS? To jako že chceš aby tě celou cestu někdo vektoroval? Nebo že seš schopen nechat se vektorovat? Nebo že neumíš zaletět SID/STAR? Tohle nechápu...

Dík,
PB
By Dagger
Prosím, mě by to zajímalo také.

//edit: Jojo, líbilo, až na to, jak jsem to vrtal... Hlavně na příletu (ještě jednou pardon, RR).
By radbrad4
[quote="marenadl3"] Kdyby mi v Burgasu na runwayi nespadl Šemík, přiletěl bych. Je mi to líto. ;)[/quote]
Nechci být za hnidopicha, ale co má společného Šemík, zvlášť když nemáš ani FO, s připojením k VATSIMu? Bez Šemíka se ani proudnice nerozproudí? :-)
By Pavel
Aaa, Airbus... autopilot se nevypíná tlačítkem na palubce, pak to spustí master warning, je to nestandardní postup... vypíná se tlačítkem takeover na sidesticku (v FSce defaultně klávesa Z) ;-)

PB