VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
Obě orta. Ještě zkusím, jestli pomůže vypnutí akcelerátoru.

Jednak musím buď vytisknout mapu, nebo zkusit, jestli to půjde s autoatlasem, který občas používám na Condora. Sice se jedná o kousek republiky, který mám \"za barákem\", ale v reálu jsem tudy neletěl dlooouhou dobu a v Condorovi je scenérka zjednodušená. A taky přípravu, tu jsem naposledy dělal při pilotkách... (1987 :) )

EDIT: bez DAP to už jde stáhnout.
Tak bohužel, leda bych našel odvahu k reinstalaci FSky. Jednak se mi scenérky trochu perou s meshem, mám problémy i se zobrazením některých textur objektů, ale hlavně - PC nestíhá. Ani s Cessnou při 60KIAS nezaostří textury orta natolik, abych mohl hledat fotky nebo nedej Bože znaky!
Ohledne rozchozeni scenerek ted asi neporadim, to kdyz tak resit prosim jinde, v odpovidajicim vlakne.

Ohledne offline letu - pro navigaci lze pouzit realne eventy - napr. Pohar F-Air, ktery pro kazdy rok publikuje vsechny materialy. S fotkama je to ve scenerce samozrejme horsi.
Ale urcite zorganizujeme dalsi podobnou soutez...
Jakesi treningove lety sice schopni jsme delat, ale je to pomerne narocna zalezitost, takze jen tak vyplivnout hromadku letu behem pul hodiny jednoduse nejde.

V kazdem pripade tohle se bude resit az po skonceni a vyhodnoceni teto souteze...

Rada
...a co se týče samotnýho letu a časů pro navigaci, já nekoukám na stopky na palubce - tedy na čas eFSky, mám na stole normální hodinky. Podle těch si zapisuju časy na jednotlivých TP.
Ahoj,
Omlouvám se, ale dneska nestíhám být v 8 na startu. Právě se mi do toho všeho přihodila nečekaná událost.
Kdyby to bylo možné, chtěl bych se (ač nerad) odhlásit.
Děkuji mnohokrát a doufám, že se akce zdaří.
Robert
Díky za nabídku, v 9 bych to možná stíhal, ale kdyby ne, tak se na mě bude čekat... Taky bych si nestihl udělat předletovou přípravu.
Takže se bohužel nezúčastním. :( .
Těšil jsem se celý týden :)
Ještě jednou se ze srdce omlouvám.
Hi !

První dojmy:

Tak tohle bylo něco, jedním slovem \"masakr\" ... Adrenalin od začátku do konce, bez ohledu na to, jak to dopadne, děkuju organizátorům za přípravu. Na výsledky jsem samozřejmě zvědavej, ale nedávám tomu moc velký šance, taktak jsem stíhal navigovat a v některých úsecích, zvlášť ke konci asi ani to, myslim že FP jsem úspěšně minul, takže ... No koukat ještě po traťových fotografiích a plachtách ... to už fakt byl bonus a dílo náhody.

Už se těšim na další kolo.

PB:-)