Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:
1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.
Těšíme se na vás na Discordu!
VACC-CZ Forum Has Moved to Discord
This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:
1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.
Kluci, já s napětím sleduju tohle vlákno a máte na 110 % můj obdiv. Já teď nemám vůbec nelítáno, takže bych si na to netroufl, ale šíleně Vám to závidím.
Skvělý nápad! Podávejte zprávy z bojiště dál. Čte se to fakt skvěle.
Po P/B and S/U se pripojil ATC, nez jsem se dostal na frekvenci, byl jsem 4. pro povoleni, kdyz uz pak povoloval stroje, ktere zadaly az po me a stejne nemohli vytlacet, protoze jsem tam stal ja, tak jsem se znova ozval a znova mi potvrdil No. 4 ale byl jsem rad. Smele totiz rozdalva No. 6, No. 8
Po víc jak hodině od povolení a dvou pádech FSky konečně ve vzduchu. ČSAv se prohnou, nasadil jsem cost index 100, abych se dnes vůbec vyspal.
Btw, na HP jsem letadlo stojící přede mnou z kabiny viděl, ale z vnějšího pohledu už ne!
Tak to je slušná viditelnost.. Naštěstí jsem to nechytil.. Nebo spíš bohužel.. Ale kvůli pc jsem musel poslední dva lety letět dřív jinak bych ho asi rozkopal.. Slideshow jinak.. Chce to nový stroj.. Všem přeju štastnou cestu do CYVR a chválim akci.. bylo to parádní...
Ten Vancouverskej Atis je namluvenej rychleji než jezdí pendolíno . No, už se tam tešim. Co jsem tam byl v realu, tak mi ta příroda okolo fakt přišla, že status nejkrásnějšího místa na Zemi mu náleží právem.
Obrázky jednačtyřipětšest
Díky všem účastníkům za účast a Romanovi za nápad a organizaci. Suprové bylo pokrytí eventu ATC, v podstatě pouze jedno letiště z 8 bylo na UNICOMU.
Rád bych poděkoval všem zúčastněným pilotům, ať už pod volačkou ČSA, OAL, TVS, ACA, FDX nebo AUA, řídícím v LKPR, EGPK, CYQB, KORD, CYVR a přilehlých oblastech (někdy to byl nadlidský výkon (CHI_CTR sám skoro na 20 odletů)) a těm co nám drželi palce a podporovali nás - DÍKY!
Souhlasím a taky říkám nádhera a těm,kteří tam letěli a zvládli to je mutno fandit a být na ně hrdý.Jsou to takový naši reprezentanti . Nohu jen přát další takové povedené akce.