VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
MJ> hehe jasne, uz som to poriesil, skoda, bolo by to pekne ucelenejsie... Inak velmi uvazujem o zaciatku z Vajnor, nechce sa mi preletiet teraz z Blavy do Kbel, uvidim...
Aaaaa dik PavleB, sakra na to som pozabudol :) bude mela hehe dnes vecer...
[quote="amalka"]Já uvažuju taky Vajnory - Kbely. Zatím je ale zcela nejasný stroj. BTW: Jsou Vajnory ve FSX?[/quote]

Prejjo.

Jinak bych výslovně zdůraznil, že bude mj. otevřena pozice LKKB_TWR pro odbavení z Gbel (IFR y VFR). Řídící pod nátlakem souhlasil, že bude vykonávat i také službu AFIS na sousedních letištích (cca LKLT, LKTO, LKRO, LKBE). Proto přijďte využít příležitosti a potrenovat VFR na hraně řízeného prostoru. Mimochodem superprdlavka A-14 nemá odpovídač a byl by vitany doprovod z CTR nějakým strojem, co dokáže letět kolem 60-100knotů. Po opuštění CTR rozpustíte formaci (skupinu) a poletíte si každý po svém.

Také bych nepodceňoval aktivaci SAR a podobných služeb - pravděpodobnost, že Brabenec a jemu podobní zbloudí je poměrně vysoká - bude je potřeba je hledat někde na vrchovině (LKTB).
Hmmmmm, no ono bude urcite dobre si spocitat cas na trati a odbavenie lietadla na letiskach. Keby som chcel letiet s Z43 (co by som asi letel), bude to trvat cca 4h, a to nemozem stihnut v ramci mojho volneho casu, popr do kedy budu ATC Pavle? V tomto pripade je moj stroj jasny, poletim asi s mojou novou Saratogou Turbo (150 knts).
Mam novinku :) moja zena ma bude sprevadzat na palube, bude vraj fotit hehe...
OK diky za info Pavle, v tomto pripade je to jasne, Saratoga + zena + ja = taky spatecni let :) FPL plati co som dal hore... Start z Vajnor.
Já letím A-14 a zrovna zkouším namontovat do palubky novej vejškoměr s možností ošéfovat regionální QNH. Ale jak koukám, nějak mi neseděj dírky na šroubky krucipísek... vrtačku.. !
hehe paci sa mi s akou radostou sme sa pustili do priprav tohoto letu, niekto vrta, niekto nema este masinu a niekto ma aj zenu hehe, hovorila ze ked nebudem prilis zaneprazdneny tak si `sahne na knipl` hehe... To bude radosti ve vzduchu...
[quote="Ico"]hehe paci sa mi s akou radostou sme sa pustili do priprav tohoto letu, niekto vrta, niekto nema este masinu a niekto ma aj zenu hehe, hovorila ze ked nebudem prilis zaneprazdneny tak si `sahne na knipl` hehe... To bude radosti ve vzduchu...[/quote]

hehe, to kandiduje na příspěvek roku. Raději už nic nepiš, jsou tu mladší 15 years.