VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
[quote="George_L"][quote="Jindra"][quote="Luboš Kučera (LK 154)"]Bude večer nějaká secvičná na sobotu?[/quote]
Moment!
Na jakou sobotu?[/quote]

To je ta vaše neděle, každý je zvyklý na sobotu ;).[/quote]
Planovana na zitra, ale zajem ATCs je 0, cti nula. :(
Cti mezi radky - mame tak dobre ATCs, ze nepotrebuji nacvicovat.
[quote="rc_czech"]Planovana na zitra, ale zajem ATCs je 0, cti nula. :(
Cti mezi radky - mame tak dobre ATCs, ze nepotrebuji nacvicovat.[/quote]

Spíš si doma chtějí udělat malé PLUS, aby u toho mohli v neděli strávit celé odpoledne ;) a manželky, přítelkyně,atd. je nezabily.
[quote="George_L"][quote="rc_czech"]Planovana na zitra, ale zajem ATCs je 0, cti nula. :(

Spíš si doma chtějí udělat malé PLUS, aby u toho mohli v neděli strávit celé odpoledne ;) a manželky, přítelkyně,atd. je nezabily.[/quote]
No např já v pátek i v sobotu hraju... (pátek Modrá Vopice, kdyby chtěl náhodou někdo přijít).
[quote="Jindra"]No, to je teda umění sestavit blejlist a občas krák do mikrák :-)[/quote]

S tim blitím bych nešermoval tak prudce, co se týče metalu je to celkem podobný zvuk, co tam vyluzuje ten zpěvák/zbleják..;)
A já neříkám, že to je umění.. Já jen říkám, že taky hraju, a to ani nemusim umět hrát na žádný hudební nástroj..;)
[quote="Jindra"][quote="George_L"][quote="rc_czech"]Planovana na zitra, ale zajem ATCs je 0, cti nula. :(

Spíš si doma chtějí udělat malé PLUS, aby u toho mohli v neděli strávit celé odpoledne ;) a manželky, přítelkyně,atd. je nezabily.[/quote]
No např já v pátek i v sobotu hraju... (pátek Modrá Vopice, kdyby chtěl náhodou někdo přijít).[/quote]
Aaa? Modrá Vopice? Možná se stavim... :-)
By Roman Szotkovski
[quote="Čondra87"]Za cokoliv jiného, než-li punk, hard rock, metal a podle vyzvánění PB i speed metal se tu těžce linčuje...[/quote]

Patří Stratovarius nebo Nightwish mezi "normální hudbu", za kterou se tady nelinčuje?
Pojďme se o hudbě bavit jinam, třeba do Hyde parku do vlákna \"Punk\", nebo založme jiné. Jen jsem patřičně odůvodnil moji zítřejší nepřítomnost, kterou jsem si pokusil vynahradit dnes (modří piloti vědí).
A prosím VŠECHNY, už se na toho Čondru s rejpáním vykašlete, sám se snaží seč může (toto prohlašuji po ne krátké debatě po ICQ s ním a momentálně stojím cca za ním).
By Tomáš Cáp
Dnes večer poletí 2 L-39 minimálně z Pardubic do Brna a pak velmi pravděpodobně i ještě něco dalšího. Pokud se někdo chce připojit (max. 2 ks), možno. Zároveň se chci zeptat, jestli bude někdo z řídících tak hodný a odřídí nám to...?
[quote="Michal Z."]Zkrátka zapneš hamachi - budem na stejné síti - já založim Multiplayer v FSce - vy ho najdete a připojíte se ke mě - pak spustíme normálně let a na letišti se připojíš na SB tudíž my budem mít mezi sebou minimální časovou prodlevu a přitom budem na Vatsimu.
[/quote]

Takhle to popisoval Michal, jenže mě pravě dělá problémy Hamachi, takže bych dnes preferoval spíš VATSIM.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 25