- 08 led 2015, 22:20
Mno tak vám nevim, nejdřív jsem myslel, že se na to dnes vyprdnu, ale když jsem se nahoře dočetl, že chcete na zkoušku nějaký obyčejný vrtulový letadlo, řekl jsem si "To je tvoje příležitost". Vzal svýho Beeche, postavil se do Varů, připravil let a pak to začalo. To že jsem čekal cca 20min na povolení jsem ještě chápal, oblastník toho měl fakt dost a moc se neodmlčel (věžka by se hodila), když jsem pak ale 30min kroužil na RAKovníkem a předlétaly mě letadla, která odstartovala z Varů až hluboko za mnou (asi měly to štěstí, že měly volačku CSA a byly velký a proudový), už mě trochu tekly nervy a když mě pak slečna v klidu v 15NM ve FL70 povolila na ils a předala na věžníka a já to pak musel dohánět rukama, věděl jsem, že dnes jsem si to měl odpustit. No nic, jdu uklidnit nasraný pasažéry a šetřit na propálené palivo. Holt mám smůlu, že lítam pomalu a nemám volačku CSA.
iMac (21.5-inch, Mid 2010), X-Plane 10.42, SkyMaxx Pro v3, Microsoft SideWinder Precision 2 Joystick, Bombardier Challenger 300 Captain Edition