[quote="oupa"][quote="Gelba"]Hlásím se z Abu Dhabi, před pár minutami jsem dosedl s letounem společnosti Travel Service OM-TVA na půdu Emirátů. Posádka, kaštani, koupáci na místě. Ready

[/quote]
V tomhle státě už je možný všechno, říkají si asi pasažéři ČSA Virtual, kteří tuto transformaci letadla OK-RCC v průběhu letu na lince OK-0350 včera zažili. "Objevilo se modré světlo a všechno ztichlo", vypověděl jeden z překvapených turistů. Následný záblesk a ohlušující rána pak podle přímých účastníků zájezdu přeměnil komplet vše na letadle, od vnějšího nátěru až po firemní časopisy a uniformy letušek. Zda tento neobvyklý úkaz nějak souvisí s probíhající restrukturalizací, odmítla mluvčí ČSA Virtual jakkoli komentovat.[/quote]
"Opravdu je neskutečné co vše dnes dokáže otisktnout bulvár, na popud jednoho nespokojeného pasažéra letící na zmíněné lince ČSAv OK-0350. Let probíhal samozřejmě zcela standartně, bez jakýchkoliv zvláštních úkazů či jevů. Skutečně šlo o letoun společnosti Travel Service 737-800 OM-TVA, který byl pro tento let pronajat jako náhrada za letoun ČSAv OK-RCC, který se mometálně nachází na C-Checku u firmy ČSA Technics. Faktem je že cestujícím byla tato změna oznámena několik minut před odletem, díky chybě administrativního pracovníka." Vypověděl jeden z členů posádky společnosti Travel Service.
Jo dostal jsi mě

Mě jen bylo líto nevyužít Šemíka, a vůbec výbroného plánovacího sytému ČSAv, i když zbytek letím pod TVS. To se omlovám.