VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
By prolam
Tak jak? Kam dnes? Ačkoli v bookingu nic není, počítáte s nějakým případným řízením z Vratislavic? Díky  :)
By Araneus
Booking je na sobotu plný. Předpokládám, že budeme řídit prakticky pořád, pokud nebudeme někde mimo (a pokud bude někdo lítat).
Naposledy upravil(a) Araneus dne 17 črc 2015, 11:11, celkem upraveno 1 x.
By Pavel
Dnes zatim nic organizovaneho neni, ale odpo a vecer se pokusim neco vykrýt, podle času...

PB
By prolam
Budu se snažit zůstávat v blízkosti kompu, takže jakmile se někdo přihlásí, skáču rovnou do cockpitu.  :)
By Jakub Jiřička
Kdyby někdo v noci neměl co dělat tak já, VJ, SM a Prokop letíme přes noc Tel Aviv a zpět, odlet cca 23:00LOC
By Pavel
...

Jinak dnes z doporučených destinací LQSA (Sarajevo), kde je pěkně bookováno, LDZA bude mít APP, a Balkán doplní i Makedonská oblast, ta již od 19loc. Kromě toho by zajímavé destinace se slušným ATC obsazením mohly být LFPG, ULLI, LSZH, EGKK, a EDDT. To je na červencový všední den celkem slušně obsazená Evropa, tak večer někde naslyš.

PB
Naposledy upravil(a) Pavel dne 21 črc 2015, 16:30, celkem upraveno 1 x.
By bulik4lg
[quote="Jindřich Machalínek"]
DC-9 dnes určitě poletí, má přijít Gel a bič.
[/quote]

Párková party.. mmm..  ;D
By Pavel
[quote="Petra Ondráčková"]
Ten Tel Aviv letěli už včera, ne?
[/quote]

Díky, booking mažu, nekoukal jsem na datum toho postu ;-) Pokud nebude nějaký větší provoz v LKAA, půjdu prohnat B77L.

PB
By prolam
[quote="Jakub Kolář"]
:D :D Klasika :D :D
[/quote]

Když on tam má TVS 4 hodiny průlet. Bejval bych letěl hned.  :)
By prolam
[quote="Jakub Kolář"]
Já to myslel tak, že Marek je zvyklej ode mě :D
[/quote]

Tak to pardón  ;D
By marenadl3
Ono je už vysvětleno proč hladina světových moří a oceánů stoupá... :)
Žádné tání ledovce, akorát JK pořád padá s letadlama do vody! :D :D
By Pavel
Včerejší okénko s tipy na večer chybělo, jelikož jsem doletěl do ULLI a usnul. Chudák letadlo běželo celý večer na APU, které jsem vypnul až když jsem se o půlnoci vzbudil.

Dnes jsou nahlášeny dva eventy - pravidelné Helsinki 19-22loc, a TWR zkouška v Dublinu 21:00 - půlnoc.

Kromě eventových destinací vypadá pěkně EDDH. Letět půjde i do EDDF, ačkoliv je tam zatím bookovaná jen oblast. Do Rostova Na Donu se asi nikomu chtít nebude, sice tam mají bookováno 18-21, ale je to trochu z ruky. Dále je v Evropě již jen několik bookovaných věží, několik z nich v Anglii, ale ty moc záruky kvalitní zábavy neskýtají.

Já tradičně nemám co na práci, takže budu sledovat fórum, jestli by se našli nějakcí zájemci o létání nebo výcvik u nás. Pokud ano, vzal bych oblast, jinak uvažuju o tom Dublinu, ještě jsem tam nebyl, a s NGčkem nebo T7 by to mohl být pěkný výlet.

PB
By Pavel
Dnes to za hranicemi vypadá lákavě v LFBO, LFMN, EDDF, EDDW, EDDM, EHAM, EPWA, LSZH, UKBB a EGKK - celkem nadstandardní počet destinací, a navíc vše poměrně slušně dosažitelné z LKPR.

U nás se představí LKPR_TWR a LKAA_CTR, oblast dnes poprvé v podání Petry, která určitě ocení váš provoz, klidně mezinárodní, preferovaně IFR. Tak večer online!

PB
By Pavel
Dnes opět výcvik na LKAA_CTR, přijďte polétat.

Z doporučených destinací je moc pěkně bookovaná Vídeň, v Belgii je online oblast, v Německu by se dalo do Frankfurtu, v Makedonii je oblast, Zurich má bookováno, a Gatwick. Dále pak Amsterdam a Dublin mají společný event, tam by se také dalo letět.

PB
By bulik4lg
Pamatuju si správně, že dneska je ten bridge LOWW-EDDL ? Jestli jo, poletíte to někdo..? Mám rodinu pryč, tak bych si možná i zalítnul.
By vojav
[quote="Matej Quarda"]
Pamatuju si správně, že dneska je ten bridge LOWW-EDDL ? Jestli jo, poletíte to někdo..? Mám rodinu pryč, tak bych si možná i zalítnul.
[/quote]
Pokud rozchodím FS9tku, která je čistě po reinstallu tak taky :)
By vojav
Tak kdy, jakým směrem, apod. ? :-) Jestli furt máš náladu letět, kterou jsem já po dalším reinstallu málem ztratil.  ;D
By bulik4lg
No já bych to zkusil tam i zpět s tím, že začnu v LOWW.. rád bych odletěl nejpozdějš v 1900 LOC.
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 60