VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
By Jakub Jiřička
Dnes já ve výcviku na LKPR_GND + online LKAA_CTR tak lítejte :D
EDIT: a celý večer by měla být online oblast na Slovensku takže si můžete skočit do Blavy nebo do Košic
Naposledy upravil(a) Jakub Jiřička dne 22 kvě 2015, 19:33, celkem upraveno 1 x.
By vojav
[quote="Jakub Jiřička"]
dnes večer opět LKPR_GND + LKAA_CTR online
[/quote]
Tak to se musí udělat pořádný provoz! :)
By vojav
[quote="Petra Ondráčková"]
Jakube, doporučuju oznámení hodit vždy ještě na VATSIM veřejnou skupinu vždy pár hodin před řízením https://www.facebook.com/groups/vatsim/?fref=ts (doufám, že je to správný odkaz)
[/quote]
Jo, to je supr nápad :) Ale jinak s tím opatrně, neměli bychom vyvolat nějaký spam :)
By Jakub Jiřička
já si taky myslím že stačí když tam budeme házet eventy, zkoušky, případně připomenutí CODu, aby se tam psalo před každým cvičením mi přijde fakt trochu spamování no, nevím, já tu skupinu neznám tak se jdu kouknout jak to tam chodí :D
By vojav
Dnes je RealOPS v Mnichově (EDDM) Odlet u mě cca 1810z, pokud by se chtěl někdo přidat :)
By Pavel
Od osmi online ACC + TWR, případně jeslti se předá ještě někdo. Včera to byl masakr, tak snad to dneska bude trošku pohodovější - nicméně alespoň někdo snad poletí, tak v 8 sraz na LKPR...

PB
By Araneus
Pokusím se dorazit - buď na APP nebo udělám nějaký provoz. Uvidím, jak budu stíhat.
By vojav
Dnes je výcvik našeho kolegy Radka Černého na LKPR_TWR :) Online bude také oblast. Tak přileťte :)
By Pavel
Zítra (v neděli) proběhne přezkoušení před TWR zkouškou našeho mladého kolegy VJ. Online bude k tomuto účelu alespoň LKPR_TWR + LKAA_CTR. Vítán jakýkoliv standardní IFR a VFR provoz z/do LKPR.

PB
By Michal Z.
Dneska ze strany CEFáků musim poděkovat CTRku - tuším Jakubovi Kolářovi za velmi příznivý až profesionální přístup k naší letce.
Toleroval jisté patrné chyby z našich řad aniž by tím nějak rozhodil psychickou náladu pilotů a nechal nás svévolně chyby odstranit v naší časové míře.

Další poděkování patří již našemu štábnímu - Ondrovi Gelbičovi - dneska Leaderovi, který si poradil s navigací, komunikací a přitom bral ještě ohled na wingmana (což je asi z té formace nejduležitější).

Letu ZDAR ! a ještě jednou díky, že nás začínáte brát mezi sebe ;) přeci jenom je lepší, když je v prostoru více ukecaných Callsignů  ne ? :) 
By vojav
COD běží v plném proudu! :) Přijďte provětrat svá virtuální letadla.
By vojav
Nezapomeňte na můj dnešní EXAM, LKPR již svítí, tak mi to přijďte trochu zavařit :)
By vojav
Dnes budu od 2000 LOC na věži (již sám, bez dozoru  8) ), uvítám jakýkoli provoz :)
By bolt
Zítra (20.6.) letím já + Kevin Hladik do Paříže.
Chtěl jsem se zeptat, jestli by se našel někdo, kdo by nám udělal Řídícího v Praze ?
Čas přibližně 19:00 SELČ.
Moc děkuju!
By vojav
Dnes od 2000LOC budu na věžce :) Tak můžete přiletět, popřípadě potrénovat VFR na léto :)
By Araneus
Dnes je od 19 LOC COD a event LWSK-LKPR. Přijďte si zalítat. Zatím bohužel nemáme oblast a nevypadá to, že by někdo měl čas. Tak snad se u nás spokojíte s věžkou a eproučem.
By Araneus
[quote="Jaroslav Šubert"]
[quote="Petra Ondráčková"]
Dnes je od 19 LOC COD a event LWSK-LKPR. Přijďte si zalítat. Zatím bohužel nemáme oblast a nevypadá to, že by někdo měl čas. Tak snad se u nás spokojíte s věžkou a eproučem.
[/quote]
Kdo bude pod jakým ID - tradičně - netradičně ? Sry ale tohle se nedalo přehlídnout  :) ;)
[/quote]

Ale kuš ;)  Já myslím, že je to celkem jedno, protože už jsme mezi SUPama známí jak děravý pětník a nepoučíme se ani z banu. Poté, co mne zabanovali, tak jsem si zapomněla v simu zkontrolovat (a Vojta taky), že se přihlašujeme pod správným ID a opět jsme použili přednastavené ID toho druhého. Což by nebyl takový problém, kdyby pak Vojta nešel řídit (v Euroskopu pod svým ID) a já nešla lítat (ve svém simu stále pod Vojtovým ID). Naštěstí jsem pak už věděla, kam běžet s prosíkem. Takže u našich VATSIM účtů je nyní poznámka "blbec" a bany už nedostáváme.
By Schindler
Vzhledem k našem statistikám připojení bych dnešek nazval nostalgií - a to jsme se nedomluvili. Pavel šel řídil a já utekl od práce. Už mi to tu chybělo  :'(
Přílohy
nostalgie.png
nostalgie.png (3.99 KiB) Zobrazeno 4856 x
By vojav
Dnes od 8mi bude věžka a oblast. I přes prázdniny se ATC objeví, nebojte :)
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 60