VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
By DngrsKuzle
[quote="Jindra"]Zrovna Kůzle (opět) chválím za perfektní výkon. Co se provozu týče, kdyby ta špička vydržela celý večer, chrochtal bych. Potom jsem zvědaf, zdali se po vysvědčení něco nějak změní (nezmění, zas budete jen posílat fotky z dovolené a psát jak se těšíte na VATSIM a po prázdninách zase že teď to nejde a že se těšíte na podzim, pak jak se těšíte na Vánoce pak na Velikonoce a takle je to furt dokola). V neposlední řadě mě neunikla přítomnost LKAMA_OBS, který (kdybych nebyl já), by určo vlez na Tower.

Vše výše jmenované je neomluvitelné. Čas mám na to, na co si ho udělám, sakra.[/quote]
Jako já? :) Musím se přiznat, že jsem na finále rozumněl akorát continue approach. Pak jsi mi říkal pravděpodobně něco o LK154 a v zápětí cleared to land, takže jsem se o víc nestaral. O co tedy šlo?
No já za sebe můžu říct, že mě dost překvapilo to, že po zpátečním příletu na Ruzyň někdy okolo 21:45Loc tam bylo jedno letadlo, nějakej švýcar. Se mnou dvě...To je nás tady tak málo po maturitě nebo po zkouškovym období??

Jinak se mi to včera moc líbilo, nezastavil sem se až do Ostravy a pak zas až do Prahy...Ten vizuálek mě mrzí, rád bych si ho bejval střelil, ale byl sem vysoko, to bych dotáčel 3NM finále ve 4000ft, to je moc :D

P.S. Norman by se měl naučit mimojiné neskákat do řeči, a už vůbec ne v rámci povolení k letu. Dostal za něj zjebáno i GND ve výcviku, kterej chudák v tom byl nevinně.

Jinak díky kluci :) Thumbs up
[quote="DngrsKuzle"]Pak jsi mi říkal pravděpodobně něco o LK154 a v zápětí cleared to land, takže jsem se o víc nestaral. O co tedy šlo?[/quote]
On LK154 během přistání zmizel z radaru, takže jsem se ti snažil vysvětlit, aby sis na děj dával bacha, kdyby se náhodou připojil na runwayi. On se ale mezitím objevil už po opuštění RWY, takže nebylo co řešit.
[quote="PavelS"][quote="Tommy"]Budu lítat, ale až o prázdninách, bohužel mám poslední tejden školy a nemám čas ;)[/quote]

To jako divný, protože Aeroflot 060 řiíkalo, že do školy už teď chodi jen pro euromlíko a euroovoce, ale vůbec se už neučí. Tak jak ?[/quote]

S učením se končí ve středu 23.6. , takže by ten COD 24.6. mohl vyjít. Včera jsem neletěl vzhledem k tomu, že jsme dodělávali Matiku ;)
No nevim jak ostatní ale my to tady vedeme takhle: Od včerejška máme uzavřený známky. Celý příští týden máme jen 5 vyučovacích hodin a jestli se nemýlím tak vysvědčení dostanem v pátek :)
[quote="Jindra"][quote="DngrsKuzle"]Pak jsi mi říkal pravděpodobně něco o LK154 a v zápětí cleared to land, takže jsem se o víc nestaral. O co tedy šlo?[/quote]
On LK154 během přistání zmizel z radaru, takže jsem se ti snažil vysvětlit, aby sis na děj dával bacha, kdyby se náhodou připojil na runwayi. On se ale mezitím objevil už po opuštění RWY, takže nebylo co řešit.[/quote]
Jj. Včera mi prvně v životě spadl Squakbox, a to v nejméně vhodnou chvíli - během přistání. Bylo to přesně, jak píše Jindra. Opustil jsem rwy, a znovu se připojil, zrovna abych zachytil, jak mě věž volá. To, že jsem bez připojení, jsem zjistil, když jsem chtěl dát odpovídač do standby a on nebyl prevít nikde k nalezení.
Ja napodobne, vcera sa nieco dialo vseobecne s Vatsimom, najskor nesiel hodnu dobu Metar a potom ked som od HLV mal APP na LKMT tak mi to spadlo a bolo hehe. Sice som sa pripojil priblizne po 5 min v mieste priblizneho skoncenia, ale i tak to bolo naprd. Inak som bol spokojny s vcerajsim vecerom, takze dnes opat vecer poletim :)
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13