VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
. Obrázek

VATME and VATEUD are proud to annnounce :

the \"From West to East 2009\" event on Sunday 22nd of November, from 1200z until 2200z.

Fly from Amsterdam (EHAM) or Brussels (EBBR), to Abu Dhabi (OMAA) or Dubai (OMDB) in the United Arab Emirates, and enjoy professional ATC coverage all the way down to the Middle East for a very exciting event. Departures will take place until 1500z, and arrivals until 2200z.

You will find more information in the left hand side menu.

Enjoy!

Jsou dva přínosy tohoto eventu pro nás : jednak lze letět z/do uvedených destinací (myslím, že provoz tam bude, jde o velký celoevropský event) s plným pokrytím prakticky všech oblastí po cestě a jednak bude zajištěno i pokrytí LKAA a případně LKPR od cca jedné poobědě do kvečeru. VA by měly zvážit doporučení účasti svým pilotům na této expedici, protože opravdu to je to, co VATSIMU je vlastní - delší let po mnoha FIRech s živými ATC.

Mimoto je to dobrý trénink na další neděli, kdy se letí neco obdobného.
[quote="George_L"][quote="Čondra87"][quote="George_L"]

techn. pozn. používání titulů (bez papíru ;) ) je tuším trestné ;)[/quote]
Já můžu, já jsem od Plzně :lol:[/quote]

To sice chápu, ale oni mají ten papír (jak jej získali už je věc druhá).[/quote]
Já taky :) (Na FaceBooku je taková ta aplikace) :)
Čekal jsem tam nějaké arabské hudrování a oni tam byli nasazení evropani. Samej anglán s horkým bramborem v puse.
Naštěstí jsem startoval o malinko dřív než ostatní, takže jsem tam byl mezi prvními, když jsem viděl co se tam žene za houfy letadel, myslím že se tam kluci nenudili.
Jinak celá cesta pokryta ATC, paráda. Kdo tam ještě byl?