VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Informace o sletech a akcích u nás a v zahraničí, briefingy i debriefingy. / Fly-ins and events
Tak formace dvou DC3 za krásného počasí a 10ti minutového holdování na W1 dorazila opět na Tempelhof. Dojem z akce poněkud kazil opravdu špatný řídící na TWR, který byl naštěstí v průběhu našeho holdování vystřídán obvyklým (na německo) profíkem který provoz uvedl velice rychle do latě.

Kombinace FSX, Multicrew (PB), Checklisty, německé VFR 3d objekty, česká ortofoto scenérka, FSGlobal, REX, - úžasné!
Druhá DC-3 kterou jsme dohonili až u Děčína
Obrázek

Opakované odskočení na EDDI, hold přistávání s ostruhovým kolečkem není pro másla. :P
Obrázek

Finále 09 EDDI (v úhlu 30st bylo vidět 7 letadel ve vzduchu)
Obrázek

Obrázek

Obrázek

N350DC traffic MD-11 on short final RWY 09R, confirm in sight?
Obrázek

Something we can\'t miss, affirm N350DC.
Obrázek

Behind landing MD-11 line up 09R and wait behind...
Obrázek

(obrázky klikací, všimněte si FSInnu :P (podvozek, klapky, přistávací světla))
Já říkám jedno. Několikrát jsem tam vyoral různě velké brázdy a nikdy jsem to letiště pořádně neviděl z různých důvodů. Pro mě je to bermudský trojůhelník. Nevim jesi nervozitou nebo čím, ale opět se mi ani trapný low pass nepovedl, byl to spíš \"vemte vzorek\", protože jsem vyoral lehkou brázdičku těsně vedle RWY (N1 ale od ostatních let již bylo natočeno, takže jsem odletěl zpět do prahy, kde se vzorek tempelhofské trávy zcela obalil velkými kusy trávy ruzyňské). Více nekomentuju. Přidávám jeden screen, Zkušený Iljušinista pozná, proč jsem měl problém. Kdokoliv jiný to pozná, tomu koupím ne jedno, ale hned tři piva...

Obrázek