VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
VACC-CZ novinky, změny a oznámení.
Vážení přátelé,

blahopřeji našemu novopečenému věžníkovi Pavlovi Zemanovi.
PZ během dnešní zkoušky prokázal schopnost samostatně řídit pozici TWR a to \"téměř\" v souladu s postupy a předpisy a i když jsem musel přimhouřit obě oči, občas dělat, že neslyším, přesto výsledek zapůsobil positivně a PZ se tak stává dalším ToWeRníkem českého VACC.

Kromě gratulace však připomínám, že získání opravnění = povinnost další práce na sobě, a že bdělé oko a ucho v podobě instruktorů VACC nikdy nespí :P

Přeju spoustu zábavy za radarem ;)
Jéééj, gratulace i ode mě pane kolego!! Dnes to byl z mého pohledu velice profesionální výkon, byl jsem toho svědkem přes hodinu...Já si to dokážu představit i z tý druhý strany :) :)

Takže když PB nebude moct, budu první na dozor :D

P.S.: A \"bobule\" si nech laskavě od cesty! ;)

PP
Z mého pohledu to by dnes velice neprofesionální výkon, bohužel. Nikdy jsem si nemyslel, že jsem až takový trémista a jsem schopný nevysoukat ze sebe ani to povolení k T/G ve správném pořadí, přestože zbytky mozku řvou, že UŽ TO ZAS ŘÍKÁM BLBĚ! :O

Díky všem za provoz, po minulých dnech jsem byl ukolébán 5ti letadly za hodinu a ten masakr, co se na mě navalil, mě slušně vyděsil :)

Jo - a omluva CSA603 (snad)... dneska to po textu fuckt nešlo ;)
Já teda nevím Pavle, ale radost Tě poslouchat. Fantazie. Těším se zase příště. Určitě! ;)
Grtz.

BTW:
CSA603 byl můj spolubydla z intru :) . Sedl na první autobus Student Agency do Ostravy a byl tam natotata. :) . Jo a taky gratuluje ;)