VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
VACC-CZ novinky, změny a oznámení.
By rc_czech
Vazene pilotstvo,

jsem rad, ze Vam muzu predstavit novou oficialni podobu loga VACC-CZ

[img=VACC-CZ]http://www.freewebs.com/pilot464/photos ... c_blue.png[/img]

Autorem loga je Vlada Oupicky, cimz mu dekujeme! A pri nejblizsi prilezitosti bude navrzen na povyseni a vyznamenani.

S Michalem Pechem jsme se dohodli na pokracovani grafickych praci v ramci nove Corporate Identity
By Čondra
Moc pěkné. Oupa je na grafiku prostě machr a i ty stránky mu jdou :)

Jinak, když mi dáte kódy barev, tak na netu pomocí toho super generátoru udělám vzhled fóra, aby to bylo barevně sladěné.

Č.
By oupa
Díky, palečky nahoru zde :). Samozřejmě Roman se o vznik taky hodně zasloužil a nemálo i VACC členi, kteří solidně kibicovali.
By straks
Fakt pěkný jako grafik můžu říct že se mi fakt líbí je to moc pěkně vymyšlený a každej druhej by tý vlajce když už je takle udělal ten příšernej glass button efekt ale tady naštěstí neni paráda ;)
Jinak s tim letadlem Pokud bude v nějakym new designu headeru nebo kdekoliv prostě letadlo možná že bych tam místo 737 hlasoval pro L410 přece jenom se k nám hodí víc :)
By Čondra
S L-410 už by to bylo až moc ARMY.. Nebo se mýlím?
By Jindřich
Co se týče letadla:
1) tady zde tu jde opravdu jen o to logo, které se má od teď oficiálně používat na bannerech všech sletů, bannerech všech VA apod. Je to prostě nové oficiální logo vacc-cz
2) bylo 100% rozhodnuto, že bude nový web, ale bude to chvilku trvat. Tam už letadlo nebude, nebo bude jiné
3) pokud by stávající letadlo někomu opravdu vadilo k smrti, tak to opravíme :-)
4) české letadlo na českém vacc by bylo opravdu hezčí, než letadlo americké...
By ADIO man
[quote="Jindra"]
3) pokud by stávající letadlo někomu opravdu vadilo k smrti, tak to opravíme :-)[/quote]

No musel by se někde sehnat ten starý repaint ještě ideálně v .PSD, protože jinak by to znamenalo udělat celý repaint znova. Myslím si, že to těch x měsíců přežijeme :)
By Jindřich
[quote="ADIO man"][quote="Jindra"]
3) pokud by stávající letadlo někomu opravdu vadilo k smrti, tak to opravíme :-)[/quote]

No musel by se někde sehnat ten starý repaint ještě ideálně v .PSD, protože jinak by to znamenalo udělat celý repaint znova. Myslím si, že to těch x měsíců přežijeme :)[/quote]
Ono tam přece to letadlo vůbec nemusí být.. Ani ta věž. Volejte své kreativní můzy a vymyslete něco jiného klidně...
By Čondra
Můj návrh je takový. Záhlaví zvětšit o velikost té lišty pod ním (Obsah - Uživatelé...) A plácnout doprava velké logo a celé záhlaví podložit tou modrou, co je pod tím logem. Vlevo text nechat stejný.Lištu s Obsahem posunout o ten kousek níž.

Určitě mi všichni rozumíte, co tím myslím...

:)
By Jindřich
Návrh nakresli a pak ho sem dej, attachmenty jdou přidávat přímo k příspěvkům, takže Ti vůbec nic nebrání.
Jsi takovej tlučhuba trošku, čéče. Dycky všechno bude a máš milion super nápadů, ale nikdy z toho nic není (viz dnešní lítání)...
By Čondra
Ano, dnešní létání bylo zrušeno díky sestry přítelovi, který dojel na Vánoce a viděl jsem ho poprvé po půl roce, co byl v Kanadě. Ale to sem nepatří.
By Čondra
Můj návrh. Doufám, že už je to k pochopení. Je to udělaný jednoduše v malování. Jak jsi řekl. \'\'Nakreslil jsem to\'\'
By Jindřich
Krom toho, že Vánoce byly před měsícem, tak příště nepiš, že něco uděláš, ale radši to rovnou udělej. A pokud napíšeš, že něco uděláš, tak žádný přítel z Kanady (ještě k tomu tvé sestry) neexistuje. Tomu se říká alibismus, strašná věc.
By storry
Jéé, to je hezkýýýý ;)
By storry
nad ...public mít lva s otevřenou hubou řvoucího směrem k posledním písmenům \"CC\" by bylo už asi přeplácané... že?
By Radizz
Přátelé,

v návaznosti na uveřejnění nového loga, prosím, dovolte, abych Vám tak trošku nabobřele představil novou grafiku oficiálních dokumentů VACC CZ.

První vlaštovkou jsou LKTB PLT SOPs:
http://www.vacc-cz.org/index.php?sect=lktb

Mnohé dokumenty budou v nejbližších měsících aktualizovány a současně s tím budou i \"přetahovány\" do této nové, hezčí a jednotné grafiky.

Autory grafiky je opět duo VO, RS; klukům moc děkuji za spolupráci.

Širokou veřejnost prosím, aby si SOPs prošla a případně připomínkovala jakýkoli nedostatek. Neslibuji, že všechny Vaše výmysly budou zapracovány; slibuji ale, že se každým podnětem budu zabývat - bude-li přínosný, bude samozřejmě zohledněn.

Poslední a tak trošku technický dotaz. Používám PDF Creator a občas mi to v některých místech udělá čáru (typicky u podtrženého textu) tlustší, občas tenčí. Nemáte někdo tušení, čím to může být a jak tuhle nedokonalost odstranit?
By oupa
Čáru u odkazů takto vykresluje až Adobe Reader, v PDF je normálně tenká.
Možné vylepšení by bylo přímo ukládání z Wordu, který kromě hezčí hlavičky udělá i klikatelný obsah.
Jinak v patičce na první stránce zůstalo Ruzyně.
By Radizz
[quote="oupa"]Čáru u odkazů takto vykresluje až Adobe Reader, v PDF je normálně tenká.[/quote]

Jinými slovy, Ty - pokud máš dobře nainstalovaný Adobe Reader - to vidíš dobře. ;) Jo?

[quote="oupa"]Možné vylepšení by bylo přímo ukládání z Wordu, který kromě hezčí hlavičky udělá i klikatelný obsah.[/quote]

Na toto nějaká speciální utilka? Já s pdf pracuju vždy tak, že to jde přes Pdf Creator, i když přímým tiskem z Wordu.

[quote="oupa"]Jinak v patičce na první stránce zůstalo Ruzyně.[/quote]

Toto považuju za výrobní vadu, pořešíme mailem.
By oupa
Ne, takto blbě to pokud je mi známo vykresluje každý Reader. Ale při zvětšení je vidět, že ta čára tenká je, takže těžko říct, jestli to náhodou není dokonce feature :)
Z Wordu dávám Save As PDF. Do starších verzí by to mělo jít doinstalovat.