[quote="Čondra87"]Aby jsme mohli udělat web potřebujeme schválit grafiku (včetně toho nového loga). Napasovat to do Joomly a ject dál, pak lze ukázat funkční web.[/quote]
Hluboce se mýlíš. Funkční návrh webu VACC-CZ lze ukázat, aniž by byla po grafické stránce hotová čárka.
That said, sleduju ty diskuse tady na půl oka, jak mi pracovní a rodinné povinnosti dovolí, takže se omlouvám, jestli mi něco uniklo, ale můj postoj k tomuto celému:
Web VACC-CZ má svoji pohnutou historii a ani ve své době nepatřil technologicky ke špičce. Přes to všechno, svůj účel splnil a stále splňuje.
V dnešní době je samozřejmě zcela triviální popadnout Joomlu!, WordPress, jakýkolivredakčnísystémkdopreferuje, naházet do toho pár modulů, namalovat nějaké barvičky a prohlásit to za web. Toto celé je v návaznosti na sofistikovanost designu / designéra práce na pár hodin.
Jenomže pak tu máme takové drobné detaily jako např. napojení na databázi NOTAMů (které se berou z "real-life" systému a editují přes jakýsi systém na jiném webu), METARy, opět zprovozněné napojení na booking ATCos, Download Centrum, seznam ATCos, atd. Netvrdím, že toto jsou nějaké zázračné věci a že se nedají do všelijakých redakčních systémů doprogramovat. Ale rozhodně trvám na tom, že kdokoliv ukáže "obarvený redakční systém", nepředložil v žádném případě víc než potenciální design nového webu.
Btw, nepobral jsem z té diskuse - o co vlastně jde? Co na současném webu vadí / nepostačuje moderním nárokům?
Kromě konkrétních příspěvků co se týče organizace map (stížnosti laskavě posílejte na ŘLP) a zastaralosti vzhledu jsem nic konkrétního nepostřehl.
Jakkoliv jsou moje možnosti omezené, není problém dohodnout se na lecčems.
V tomto směru je pochopitelně ideální přednést nejen požadavek ale též návrh řešení (jak by se to...) či rovnou řešení naprogramované bo alespoň nadesignované.
EDIT: zase jsem psal dlouho a dlouho

Amalka to o příspěvek výše shrnul mnohem rychleji a stručněji.