VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
VACC-CZ novinky, změny a oznámení.
By George_L
Už mám další várku chyb, ale než to nějak graficky zpracuju, všiml jsem si jiné nesrovnalosti...

Není trochu podivné, že po zobrazení celého článku zůstává na tlačítku popis \"Zobrazit celý článek\"? Přitom v daném okamžiku je funkce tlačítka přesně opačná.
By George_L
[quote="Schindler"]Divné. Je to testováno v IE11, Chrome 32, Firefox 26 a dále Android prohlížeč a Apple Safari a zobrazuje se to všude správně. Všechny podrobnosti posílat prosím na acccz6@vacc-cz.org, předmět Web - Runway4you.[/quote]

Ty jsi s těmi tlačítky něco dělal? V práci se mi to teď zobrazuje korektně.

Včerejší pokusy probíhaly doma na Firefoxu (bohužel nevím verzi). Odpoledne se podívám, zda to přetrvává.
By George_L
[quote="Schindler"]Divné. Je to testováno v IE11, Chrome 32, Firefox 26 a dále Android prohlížeč a Apple Safari a zobrazuje se to všude správně. Všechny podrobnosti posílat prosím na acccz6@vacc-cz.org, předmět Web - Runway4you.[/quote]

S e-mailem nemám problém, ale raději si dovolím to napsat i sem, protože někdy se jedná o čárky ve větě a tam může mít někdo odlišný názor (neučím český jazyk).
By CSA075
[quote="bumper"][quote="JKol"]Nevíte někdo jak to dopadlo s tímto?
http://www.youtube.com/watch?v=7cGjAn0u4vY[/quote]

Dopadlo to špatně, když ani 5 let od té doby není scenerka venku. Scenerka Brna od těchto tvůrců se průběžně připravuje a "vydává" už od roku 2003 !!!!!!! Takže já osobně už jsem na čekání zanevřel.[/quote]

Zkoušel jsem psát výrobcům, bohužel bez úspěchu, nereagovali....
By Speedy985
[quote="Pavel"]Ta FS9 verze jde do FSX taky - blbnou tam průhlednosti stromů (černé pozadí), ale lepší než default.

PB[/quote]

OK. Tak lepší než default, určitě. Ale čest bude muset zachraňovat LKPR :)
By JKol
Alfakanál, JM si s ním na LKPR užil také (způsobuje průhlednost chobotů na D prstu a další). Černý pozadí se tam udělá ve chvíli, kdy to je scenerka na FS9 a bez úpravy se hodí na FSX.
By bumper
[quote="CSA075"][quote="bumper"][quote="JKol"]Nevíte někdo jak to dopadlo s tímto?
http://www.youtube.com/watch?v=7cGjAn0u4vY[/quote]

Dopadlo to špatně, když ani 5 let od té doby není scenerka venku. Scenerka Brna od těchto tvůrců se průběžně připravuje a "vydává" už od roku 2003 !!!!!!! Takže já osobně už jsem na čekání zanevřel.[/quote]

Zkoušel jsem psát výrobcům, bohužel bez úspěchu, nereagovali....[/quote]

Poslední info od jednoho z autorů je z roku 2011 tady:
http://www.flightsim.cz/forum_prispevek ... 2471&lan=0

Další info bylo už jen o tom, že Priskač jednak neměl z osobních důvodů na tvorbu čas a navíc mu odešel disk a přišel o veškerá data, včetně rozpracovaného LKTB. Něco se mu podařilo zachránit a od té doby jsem od tvůrců LKTB nic nového nečetl.
By liskaz
Zdravím všechny virtualní piloty,

napadla mě taková věc,že by se asi hodně lidí chtělo podívat na tuto akci,ale nemůžou být v LKTB celý víkend.

Proto bych Vám chtěl nabídnout možnost leteckého výletu do LKTB.Odlet by byl v sobotu ráno a odpoledne odlet zpět.Je možné letět s Cirrusem SR20 z Příbrami a nebo s DA40 ze Zbraslavic.V obouch letadle jsou 3 volné místa.
Ti odvážnější z vás si budou moci vyzkoušet pilotování letadla.

V případě zájmu nebo jakýchkoliv otázek mě kontaktuje na:

Tel: 607293381
Mail: jan.liskaz91@gmail.com

Hezký den,
Jan Liška
By kuba
[quote="Araneus"]Hola hola, na Runway4you zbývají pro aktivní účastníky (tj. piloty letící nebo řídící řídící v místě konání akce) POSLEDNÍ 3 VOLNÁ MÍSTA. Takže kdo se chcete této jedinečné akce osobně zúčastnit, honem se napište ZDE.[/quote]
Ahoj všem, bohužel musím zatlačit slzu a omluvit se z této akce. Ve výše uvedeném formuláři jsem se již vymazal (pozice 26) - takže zbývají ještě 2 VOLNÁ MÍSTA. Doufám, že se mi naskytne další příležitost na příští runway4you!
By radarada
Do zahajeni akce zbyva:
Obrázek
tedy 22 dni, 22 hodin, 22 minut a 22 sekund :)
Tesite se? ;)

Rada

PS: Nekteri se ovsem na miste samozrejme - a ve jmenu civillizace - sejdeme radeji uz o den drive :)
By Araneus
Do akce zbývá 14 dní a máme momentálně 3 volná místa pro piloty. Kdopak se k nám ještě přidá? Můžou klidně i začínající piloti, kteří se s nikým na VATSIMu osobně neznají. Jako bonusový program pro všechny zúčastněné piloty a řídící máme na neděli dopoledne zajištěnu exkurzi po letišti.
By Schindler
[h]Doplnění účasti![/h]

Kdo ještě nenahlásil svojí účast, nerozhodl se nebo nedoplnil některé informace jako je telefon, email a další, tak to doplňte nejlépe ihned. Je potřeba všechno zorganizovat a rozdělit činnosti. To že někdo neví sice chápu, ale už čekat nemůžu ... pokud budu muset čekat, tak si pak ostatní nemůžou stěžovat, protože to půjde na poslední chvíli překopávat těžko.

Dokument: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... _web#gid=0
By Araneus
[quote="mipeba"]Sakryš, neděle dopo už budu mimo a budu řešit resty ze soboty. To néééé :mad:[/quote]

Co můžeš udělat v sobotu, odlož na pondělí...a máš volnou neděli. Práce neuteče.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10