VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
VACC-CZ novinky, změny a oznámení.
Gratulace z Danska za PERFEKTNE pripraveny event, bylo to super az na nejake problemy s FSX to bylo fakt nadherny. Bohuzel jsem zvladl pouhych 6 letu z planovanych 8. Podarilo jse mi ke konci vecera zavarit pocitac a tudiz jsem nemohl provest planovany let do LKMT:(
Nemuzu jse dockat na dalsi akce.

Rad bych jse omluvil jeste jednou vsem ridicim za trpelivost.
[quote="Datum13"]
Nemuzu jse dockat na dalsi akce.

Rad bych jse omluvil jeste jednou vsem ridicim za trpelivost.[/quote]
Ahoj, nechci tě nějak buze*ovat, sám nejsem nijak zdatný češtinář, ale chtěl bych tě upozornit že "jse" je špatně.
Takže:
Nemůžu "se" dočkat další akce.
omlouvam se ale neziji jiz 13 let v cechach a cesky jiz nepisi ani nepamatuji. I se synem zijicim v cechach mluvim a pisi anglicky;)

v cestine jsem zacal znovu psat pred nekolika tydny po registraci na VATSIMU tak abych se mohl domluvit s ridicimy;)
PS: Taky bych se chtěl omluvit za časté používání fráze \"say again\" a mé jisté výstřelky z tratě :D :P Bohužel občas se vysílání internetem tak zdeformovalo, že byla slyšet z každého slova jen asi 1/4..za to druhé jsem mohl já častečně s wilcem a už začínající únavou.. :)
[quote="Tommy"]Bohužel občas se vysílání internetem tak zdeformovalo, že byla slyšet z každého slova jen asi 1/4..[/quote]
Bylo mi potěšení se s vámi setkat osobně, všem patří díky a organizátorům nejvíc. Můj let CSA341 byl taky poznamenán spojením.. tak se chci omluvit věžníkovi na Praze kolem 18h, že musel opakovat line up rwy 24 and cleared for take off (bylo nás tam na různých H/P víc a já slyšel prvně trochu jinou volačku, takže sem si říkal: super, zase mě nekdo předbíhá na vstup rwy) - což při hustotě toho provozu asi bylo lehce k nasr*ní :D

ps. netrhli jsme nějaký rekordy? Docela mi bylo chvílema řídících líto...
[quote="kuba"][quote="Tommy"]Bohužel občas se vysílání internetem tak zdeformovalo, že byla slyšet z každého slova jen asi 1/4..[/quote]
Bylo mi potěšení se s vámi setkat osobně, všem patří díky a organizátorům nejvíc. Můj let CSA341 byl taky poznamenán spojením.. tak se chci omluvit věžníkovi na Praze kolem 18h, že musel opakovat line up rwy 24 and cleared for take off (bylo nás tam na různých H/P víc a já slyšel prvně trochu jinou volačku, takže sem si říkal: super, zase mě nekdo předbíhá na vstup rwy) - což při hustotě toho provozu asi bylo lehce k nasr*ní :D

ps. netrhli jsme nějaký rekordy? Docela mi bylo chvílema řídících líto...[/quote]

Haha, ja zase dostal GA protoze nekdo vyklizel RWY velice pomalu:)
Po navratu z missed aproach jse mi podarilo vypnot autopilota nekde v 2500 a musel jsem to letet na ruku coz nebylo zas tak jednoduche:)
Sme radi, že sme sa na akcii mohli zúčastniť. Bolo super vidieť také množstvo ATC a pilotov na jednom mieste. Aj keď spojenie občas vypadávalo, bolo to fajn. Za vACC Slovensko chcem poďakovať aj za občerstvenie a upomienkové predmety. Škoda, že sme museli tak skoro odísť, ale cesta domov nebola až tak krátka. ;) Dúfam, že sa takto stretneme aj nabudúce.
Ahoj,
včera to byla naprosto úžasný, protože toho provozu jsem u nás za dobu svého působení na VATSIMu neviděl. Opravdu bylo uvnitř FIRu 389 pohybů z toho v Praze na Ruzyni 215, což je fascinující. Na Slovensku toho sice bylo opravdu málo, asi kvůli soutěži, která probíhala pouze uvnitř našeho FIRu, což je škoda, když na akci vážili takovou cestu. Na příští akci (doufejme, že zase někdy něco podobného bude), zapojíme i naše kolegy ze Slovenska např. formou soutěže, aby se mohli také pořádně zapotit :)

Moc díky všem, kteří se včera jakýmkoliv způsobem podíleli na provozu,takže ať už pilotům, tak řídícím, ale hlavně Petrovi, který to zdárně dovedl k fascinujícímu konci :)

Fotek mám pár, když jsem odbíhal od radaru, ale určitě by stálo za to někde nashromáždit fotky z celé akce od všech, kteří fotili nebo točili. Mně se fotky nějak nepovedli, protože jsem fotil bez blesku a až večer jsem si všiml, že je to rozmazaný :/ Pokud se to nenačte, tak to dám nějak mimo ty fotky a videa, ale snad to nějak půjde.

Teď jsme se bavili s Tomášem Vobořilem a byl docela problém z vataware, protože zaznamenal mu třeba jen 4 lety a přitom na stats.vatsim.net jsou, takže asi jak došlo k přetížení, tak to nějak smazalo ty lety nbo nevíme
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20