Ahoj,
včera to byla naprosto úžasný, protože toho provozu jsem u nás za dobu svého působení na VATSIMu neviděl. Opravdu bylo uvnitř FIRu 389 pohybů z toho v Praze na Ruzyni 215, což je fascinující. Na Slovensku toho sice bylo opravdu málo, asi kvůli soutěži, která probíhala pouze uvnitř našeho FIRu, což je škoda, když na akci vážili takovou cestu. Na příští akci (doufejme, že zase někdy něco podobného bude), zapojíme i naše kolegy ze Slovenska např. formou soutěže, aby se mohli také pořádně zapotit
Moc díky všem, kteří se včera jakýmkoliv způsobem podíleli na provozu,takže ať už pilotům, tak řídícím, ale hlavně Petrovi, který to zdárně dovedl k fascinujícímu konci
Fotek mám pár, když jsem odbíhal od radaru, ale určitě by stálo za to někde nashromáždit fotky z celé akce od všech, kteří fotili nebo točili. Mně se fotky nějak nepovedli, protože jsem fotil bez blesku a až večer jsem si všiml, že je to rozmazaný :/ Pokud se to nenačte, tak to dám nějak mimo ty fotky a videa, ale snad to nějak půjde.
Teď jsme se bavili s Tomášem Vobořilem a byl docela problém z vataware, protože zaznamenal mu třeba jen 4 lety a přitom na stats.vatsim.net jsou, takže asi jak došlo k přetížení, tak to nějak smazalo ty lety nbo nevíme