[quote="Stanislav Pour"][quote="PBily"][quote="Stanislav Pour"]no nevím soudruzi, jestli ve Vratislavicích tak dlouho vydržím. Lidí se bojím, navíc něco veřejně přednáše není nic pro mět, ale jestli bude málo ATC, tak já bych to za radarem možná vzal a může jít komentovat, nějaký zkušený řídící. Co bude od 20:00 LOC pro mě volnýho? Že bych si splnil životní sen? ...CTRko bych si možná zkusil, jen nevím, kdo by pak tu tragédii ve vzduchu komentoval
P.S: nevím jestli tomu dobře rozumím, ale ono se tam bude pít alkohol? To nebude moc edukativní?

[/quote]
Stando, jestli jsi z mé věty o zákazu pití pochopil, že se tam pije alkohol, pak bych Tě k radaru vůbec nepouštěl ;-)
Ještě jednou pro Standu. Alkohol je od 8h-22h v sobotu (16.2.) přísně zakázán![/quote]
nevím proč to píšeš zrovně mě :-) Nechci rejt, ale z posledních fotek toho výjezdního zasedání řídících (myslím tu fotku s těba pivama co někde visela) bych řekl, že my piloti rozhodně tak nepijem. A když pijem tak bez jasných důkazů. Navíc já jedu do Vratislavic vozem, což pití alkoholu vylučuje

[/quote]
Psal jsem to, protože jsi P.S. psal, ze se tam bude pit alkohol. A ja asi o 3 příspěvky výše napsal, že alkohol je zakázán ;-)
Petr