VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
VACC-CZ novinky, změny a oznámení.
[quote="Jouza"][quote="PBily"][quote="Jouza"]Ahojda,
pokud se mi podari dorazit jiz v patek, bude moznost tam nekde na noc slozit kosti a rano se prepudrovat?[/quote]

Ahoj Jirko,

teplé místnosti a téměř rovná podlaha jsou zajištěny. Záchody a umyvadla v pěkném stavu. O sprše se to již říct nedá. Používají ji řidiči kamiónů, tak si asi dovedeš představit stav. Jiná tam bohužel není.

Jinak kanceláře jsou: https://plus.google.com/104408886570302 ... bout?hl=cs[/quote]

Diky za info. My odchovanci strahovskych koleji a ceskych kempu jsme zvykli na ledaccos.

Jinak mate nejaky harmonogram pripravy akce na zitrek? V pripade, ze byste chteli s necim pomoci, mohu dorazit tak nak +/- 14:00. Pokud bych spis prekazel, tak pozdeji.[/quote]

My bychom měli začít tahat kabely a stoly od 8:30. Takže čím dříve, tím lépe. V nejhorším si sedneš k PC a budeš moci létat. Já předpokládám, že ti, co dorazí v pátek si své hračičky nainstalují v kulturáku, který se na noc uzamkne. Ale to se dohodneme na místě.

Petr
[quote="kopcimek"][quote="PBily"]Kluci, hlavně si zajistěte příchod v pozdních ranních hodinách. Soudek musíme srknout ;-)[/quote]

..to bude hlavní request hned po příjezdu :)[/quote]

Správně. Jen znovu upozorňuji, že alkohol je po celou dobu trvání akce, tedy od soboty 8h - 22h, přísně zakázán.

Petr
POZOR POZOR POZOR

Stále hledáme člověka, který si od osmi večer vezme na podiu prezentaci \"Sledování provozu ve vzdušném prostoru ČR s živým komentářem\". Bude se jednat o prezentaci, při které dotyčný na úvod _stručně_ seznámí lidi s tím co jsou řídící, co jsou piloti, a poté bude sledovat nejspíš nějaký graficky velmi zjednodušený výstup z našeho radaru (aby to bylo pro lidi opravdu pochopitelné) promítaný na plátno a chvíli komentovat, co vidíme - tedy že tady letí 4 boeingy z Ostravy, támhle poletuje Cessna VFR okolo Ještědu, u Prahy už je to ucpané a tak letadla musí vyčkávat ve vzduchu, atd - nic složitého, vše zvládne i průměrně zkušený pilot, není potřeba aby to komentoval ATC (to je právě to, v tuhle dobu bude asi peak-hour a tedy většina ATC bude potřeba za radary)...

PB
[quote="Pavel"]POZOR POZOR POZOR

Stále hledáme člověka, který si od osmi večer vezme na podiu prezentaci "Sledování provozu ve vzdušném prostoru ČR s živým komentářem". Bude se jednat o prezentaci, při které dotyčný na úvod _stručně_ seznámí lidi s tím co jsou řídící, co jsou piloti, a poté bude sledovat nejspíš nějaký graficky velmi zjednodušený výstup z našeho radaru (aby to bylo pro lidi opravdu pochopitelné) promítaný na plátno a chvíli komentovat, co vidíme - tedy že tady letí 4 boeingy z Ostravy, támhle poletuje Cessna VFR okolo Ještědu, u Prahy už je to ucpané a tak letadla musí vyčkávat ve vzduchu, atd - nic složitého, vše zvládne i průměrně zkušený pilot, není potřeba aby to komentoval ATC (to je právě to, v tuhle dobu bude asi peak-hour a tedy většina ATC bude potřeba za radary)...

PB[/quote]

JK zase vymýšlí přesuny v rozvrhu ATC, ale od 20loc budou s pravděpodobností 99% vytížení všichni řídící kromě Jindry, který bude odjíždět. Takže určitě pilot ;)
no nevím soudruzi, jestli ve Vratislavicích tak dlouho vydržím. Lidí se bojím, navíc něco veřejně přednáše není nic pro mět, ale jestli bude málo ATC, tak já bych to za radarem možná vzal a může jít komentovat, nějaký zkušený řídící. Co bude od 20:00 LOC pro mě volnýho? Že bych si splnil životní sen? ...CTRko bych si možná zkusil, jen nevím, kdo by pak tu tragédii ve vzduchu komentoval :)

P.S: nevím jestli tomu dobře rozumím, ale ono se tam bude pít alkohol? To nebude moc edukativní? :D
No právě nebude...V den D a rozptyl hodin H, tedy v sobotu od 8 do 22h je konzumace zakázaná...

Ale v pátek večer a v sobotu večer - po 22h - prohibice končí a už nebude žádoucí :)

P.S. My plánujeme s TB dorazit až cca v 19:30h; stihneme si ještě nainstalovat večer naše věci?
[quote="Stanislav Pour"]no nevím soudruzi, jestli ve Vratislavicích tak dlouho vydržím. Lidí se bojím, navíc něco veřejně přednáše není nic pro mět, ale jestli bude málo ATC, tak já bych to za radarem možná vzal a může jít komentovat, nějaký zkušený řídící. Co bude od 20:00 LOC pro mě volnýho? Že bych si splnil životní sen? ...CTRko bych si možná zkusil, jen nevím, kdo by pak tu tragédii ve vzduchu komentoval :)

P.S: nevím jestli tomu dobře rozumím, ale ono se tam bude pít alkohol? To nebude moc edukativní? :D[/quote]

Stando, jestli jsi z mé věty o zákazu pití pochopil, že se tam pije alkohol, pak bych Tě k radaru vůbec nepouštěl ;-)

Ještě jednou pro Standu. Alkohol je od 8h-22h v sobotu (16.2.) přísně zakázán!
[quote="kopcimek"]No právě nebude...V den D a rozptyl hodin H, tedy v sobotu od 8 do 22h je konzumace zakázaná...

Ale v pátek večer a v sobotu večer - po 22h - prohibice končí a už nebude žádoucí :)

P.S. My plánujeme s TB dorazit až cca v 19:30h; stihneme si ještě nainstalovat večer naše věci?[/quote]

Petře, asi ne. Pokusím se dostat se ke klíčům, ale obávám se, že to neprojde. Takže instalace u mě v kanclech, tam si to můžete odskoušet a v 8h to převezeme.

Petr
[quote="PBily"]Petře, asi ne. Pokusím se dostat se ke klíčům, ale obávám se, že to neprojde. Takže instalace u mě v kanclech, tam si to můžete odskoušet a v 8h to převezeme.

Petr[/quote]

Petre, jak to teda vidis v patek, jake jsou moznosti a od kolika do kolika, aneb, kdy bude kdo v kulturaku? Ja nevidim prijezd drive jak v 6 vecer. Predpokladam, ze se sejdeme primo tam - pokud tam mame i prespavat...

Rada
[quote="PBily"][quote="Stanislav Pour"]no nevím soudruzi, jestli ve Vratislavicích tak dlouho vydržím. Lidí se bojím, navíc něco veřejně přednáše není nic pro mět, ale jestli bude málo ATC, tak já bych to za radarem možná vzal a může jít komentovat, nějaký zkušený řídící. Co bude od 20:00 LOC pro mě volnýho? Že bych si splnil životní sen? ...CTRko bych si možná zkusil, jen nevím, kdo by pak tu tragédii ve vzduchu komentoval :)

P.S: nevím jestli tomu dobře rozumím, ale ono se tam bude pít alkohol? To nebude moc edukativní? :D[/quote]

Stando, jestli jsi z mé věty o zákazu pití pochopil, že se tam pije alkohol, pak bych Tě k radaru vůbec nepouštěl ;-)

Ještě jednou pro Standu. Alkohol je od 8h-22h v sobotu (16.2.) přísně zakázán![/quote]

nevím proč to píšeš zrovně mě :-) Nechci rejt, ale z posledních fotek toho výjezdního zasedání řídících (myslím tu fotku s těba pivama co někde visela) bych řekl, že my piloti rozhodně tak nepijem. A když pijem tak bez jasných důkazů. Navíc já jedu do Vratislavic vozem, což pití alkoholu vylučuje :D
[quote="radarada"][quote="PBily"]Petře, asi ne. Pokusím se dostat se ke klíčům, ale obávám se, že to neprojde. Takže instalace u mě v kanclech, tam si to můžete odskoušet a v 8h to převezeme.

Petr[/quote]

Petre, jak to teda vidis v patek, jake jsou moznosti a od kolika do kolika, aneb, kdy bude kdo v kulturaku? Ja nevidim prijezd drive jak v 6 vecer. Predpokladam, ze se sejdeme primo tam - pokud tam mame i prespavat...

Rada[/quote]

Ahoj Rado,

kulturak bude touto dobou zavreny. Takze se vse nastehuje k nam do kancelari a v sobotu rano preveze.

Petr
[quote="Stanislav Pour"][quote="PBily"][quote="Stanislav Pour"]no nevím soudruzi, jestli ve Vratislavicích tak dlouho vydržím. Lidí se bojím, navíc něco veřejně přednáše není nic pro mět, ale jestli bude málo ATC, tak já bych to za radarem možná vzal a může jít komentovat, nějaký zkušený řídící. Co bude od 20:00 LOC pro mě volnýho? Že bych si splnil životní sen? ...CTRko bych si možná zkusil, jen nevím, kdo by pak tu tragédii ve vzduchu komentoval :)

Ještě jednou pro Standu. Alkohol je od 8h-22h v sobotu (16.2.) přísně zakázán![/quote]

nevím proč to píšeš zrovně mě :-) Nechci rejt, ale z posledních fotek toho výjezdního zasedání řídících (myslím tu fotku s těba pivama co někde visela) bych řekl, že my piloti rozhodně tak nepijem. A když pijem tak bez jasných důkazů. Navíc já jedu do Vratislavic vozem, což pití alkoholu vylučuje :D[/quote]

Psal jsem to, protože jsi P.S. psal, ze se tam bude pit alkohol. A ja asi o 3 příspěvky výše napsal, že alkohol je zakázán ;-)

Petr
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 20