[quote="PBily"][quote="Schindler"][quote="OK976"]
PP, TB a já bydlíme v
http://www.penzion-jasmin.cz/ Zkus tam zavolat, jestli nemaj volno[/quote]
Ale pánové, spacáček, karimatka a ležim

Spát se tam dá i na zemi, ne? Resp. bude tam někdo spát na zemi nebo se mám pak vrátit do vlastní teplé postýlky s večeří od maminky
Za další u nás na sídlišti máme pekařství u Bláhy (Liberečáci znají), takže by možná nebyl problém přivést ráno čerstvé pečivo, když se tam budu stavovat, stačilo by mi na místě říct.
Včera se mě už psal Robert, jak se tam dostat pomocí MHD. Takže pokud přijedete na terminál MHD Fugnerova, tak stačí dojít na zastávku tramvaje číslo 5 a 11, která se nachází vedle vchodu do nákupního centra Fórum Liberec. Pokud byste přijeli na autobusové nebo vlakové nádraží, tak u křižovatky před vlakovým nádraží najdete zastávku a opět linka 5 a 11, vše samozřejmě na směr Vratislavice nad Nisou

[/quote]
Béďo, Bláha má svoji prodejnu cca 30m od kulturáku.
Petr[/quote]
Cože, aha, tak to je potom jiná. To víš, vždycky tam profrčím na kole a toho jsem si opravdu nevšiml:)
Jinak dorazím v pátek mezi 15 až 16 hodinou, dřív nestiham, nějaké ty kabely dovezu a snad i hadr se scenerkama (vfr 1m/px co žádal PB se stahuje). Kdyby něco bylo ještě potřeba zajistit, tak klidně napiš.