Pánové,
vracím se k tématu, které jsem odložil. Tím je \"Jak získat kontakt na lidi, kteří se přijdou podívat\".
Pokud vložení kontaktu necháme na příchozích, samozřejmě nezískáme kontakt od všech lidí. Navrhuji tedy následující. U vstupních dveří bude nějaká kočka. (samozřejmě mám na mysli přítelkyni Čondry, JM, či kohokoliv dalšího). Ta bude mít za úkol od každého příchozího získat email výměnou za kartičku, na které bude soutěž, kde vyhrává každý hodnotné ceny (z podstaty slov vyplývá, že se jedná o cenu, která má libovolnou hodnotu). Text soutěže na kartičce je zde:
https://docs.google.com/document/d/1C9z ... kfg4k/edit
Pokud máte k soutěži výhrady, pište co nejdříve. Oupa to zítra hodí do nějaké grafiky a já to nejpozději ve středu nechávám tiknout na tvrdý papír. Minimum 500ks ;-)
Pokud by někdo nechtěl dát email, minimálně si ho zapíšeme, že přišel, abychom měli statistiku o příchozích.
Připomínky, dotazy, námitky?
Možná ještě poznámka. Co následně s emaily? Samozřejmě je malinko vyspamujeme. Tedy v následujícím měsíci, kdy to bdue ještě živé je dotlačíme k tmu, aby si koupili FS, a připojili na VATSIM. To bude má úloha ;-)
Petr