VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
VACC-CZ novinky, změny a oznámení.
Panove,
neco nam tu chybi, musime zacit od adama, a sice jak se ta akce vlastne oficialne jmenuje? Je toto znamo, nebo je treba spolecnymi silami to nejak dat dohromady?
Je to akce jednorazova anebo se predpoklada treba rocni opakovani v ruznych mistech nasi vlasti formou Roadshow?
[quote="PBily"][quote="mipeba"][quote="PBily"]Jasně, doprava je malichernost.[/quote]
Si teda nejsem jistej.[/quote]

RR určitě pojede až z Brna a náš logistik to dá dohromady. V nejhorším jezdí vlak nebo bus do Prahy a tam pro Tebe zajedu ;-)[/quote]

Hele, do Klášterce na simulátor ses taky dostal a Liberec je blíž a dostupnější. Pořád to máš po dálnici. A jezdí sem Student Agency :)
[quote="Pavel"]Myslíte, že by bylo dobré to propagovat u mě na VŠ, tedy ČVUT Fakulta dopravní? Sice sídlíme v Praze, ale zase jsme přímo od oboru a někteří tady létají, nebo by létat chtěli (reál, virtuál). Až budu mít chvíli času tak chci vymyslet nějakou svou propagační akci spešl pro dopravku (v Praze!), ale třeba by stálo za to sem aspoň na nástěnky a koleje rozvěsit letáčky, pár lidí z liberecka tu předpokládám studuje...

PB[/quote]

Pavle, o tom není třeba pochybovat. Jakmile budou návrhy letáků, nechám jich vytisknout dostatečné množství. Všem těm, kteří přislíbí pomoc s roznosem do škol a jiných institucí, pošlu poštou počet, o který si řekne.
[quote="dan542"]Koukám, že na webu je už JM, ale jestli bude potřeba s něčím (na webu) pomoct, tak rád pomůžu. Roznést letáky do školy bych asi taky mohl, ale pochybuju, že tam někdo od nás ze školy (z Prahy) pojede... K tomu Facebooku mi přijde nejlepší napsat všichni, než aby to dělal jeden, každý má jiné "přátele" a některým se to bude líbit více než jiným. :) Ještě k té doméně, bylo by pěkné mít doménový hack (ne, nikam se nabourávat netřeba), třeba vats.im je volná nebo flyonvats.im (taky volná). :)[/quote]

Web má na starost JM, pokud uzná za vhodné, určitě Tě rád využije.
Facebook - je třeba jeden člověk, co se postará o propagaci na http://www.facebook.com/pages/Vatsim/10683206803 Samozřejmě je pak na všech, aby to nasdíleli a propagovali dál. Já FCB nemám, takže nevím moc jak to funguje. Ale mám Google+, abyste neřekli, že jsem looser :-)
Doména - nějaká bude

BP
[quote="torpy68"]Výborny nápad táto akcia.
A kedze mám rodinu v Jablonci,tak sa zúčastním reál pokial sa niečo nestane. Ak teda nevyhodíte zahraničného votrelca :)
Niektorých z Vás už poznám,a na ostatných sa budem tešiť :)[/quote]

Ahoj Peter,

naopak! Můžeme konečně říci, že se jedná o mezinárodní setkání milovníků simulovaného létání ;-)

Budeme se na Tebe všichni těšit.

BP
[quote="Jouza"]Panove,
neco nam tu chybi, musime zacit od adama, a sice jak se ta akce vlastne oficialne jmenuje? Je toto znamo, nebo je treba spolecnymi silami to nejak dat dohromady?
Je to akce jednorazova anebo se predpoklada treba rocni opakovani v ruznych mistech nasi vlasti formou Roadshow?[/quote]

Výborně Jirko, právě jsem Tě nominoval k bodu 5. Připiš si své ano.

Dovolím si sem vložit část Tvého emailu, na který ještě odpovím. Snad se nebudeš zlobit.
"Napadlo mne treba vi-sky-show 2012 jako virtualni sky show. Jako je roadshow tak u nas je to vlastne sky show.
Anebo treba sim-sky-show, sim-air-show, sim-air-day atd.
Tak snad te to nak inspiruje. Od toho se odrazi ta domena atd."

Můj názor:
Je třeba si uvědomit koho lákáme. Jsou to lidé, kteří možná ani nevědí, co je slovo simulátor (tady trošku přeháním). Mně by se líbilo něco ve stylu: "Řízení letového provozu z Vratislavic nad Nisou" na druhou stranu je třeba zmínit hodně ty piloty a letadla... Takže něco, co by kombinovalo vše dohromady a působilo hodně reálně.

Pilotování dopravních letadel a řízení letového provozu v Liberci - Vratislavicích nad Nisou

Něco v tom smyslu, ale kratší

BP
[quote="tmx"]Uvidím, jaký budu mít termín státnic, ale určitě bych přijel. :)[/quote]

Počkej, datum už máme, tak si koukej státnice zařídit tak, aby nebyly v tomto datu. A mimochodem, státnice si můžeš zopakovat. Tuto akci ne ;-)

BP
[quote="firlet"]Ahoj,
Ja muzu vzit z okoli Prahy pocitam 2 az 3 osoby, tak az se bude delat nejaka dopravni tabulka, tak mozno ...[/quote]

Rado, pro Tebe tu mám ve Vratislavicích speciální místo na parkování :-D

(pro ty, co nevědí, tak Radovi tu posledně odtáhli auto a my ho jeli někdy v 1 ráno vyzvedávat :-D )

BP
[quote="PBily"][quote="dan542"]Koukám, že na webu je už JM, ale jestli bude potřeba s něčím (na webu) pomoct, tak rád pomůžu. Roznést letáky do školy bych asi taky mohl, ale pochybuju, že tam někdo od nás ze školy (z Prahy) pojede... K tomu Facebooku mi přijde nejlepší napsat všichni, než aby to dělal jeden, každý má jiné "přátele" a některým se to bude líbit více než jiným. :) Ještě k té doméně, bylo by pěkné mít doménový hack (ne, nikam se nabourávat netřeba), třeba vats.im je volná nebo flyonvats.im (taky volná). :)[/quote]

Web má na starost JM, pokud uzná za vhodné, určitě Tě rád využije.
Facebook - je třeba jeden člověk, co se postará o propagaci na http://www.facebook.com/pages/Vatsim/10683206803 Samozřejmě je pak na všech, aby to nasdíleli a propagovali dál. Já FCB nemám, takže nevím moc jak to funguje. Ale mám Google+, abyste neřekli, že jsem looser :-)
Doména - nějaká bude

BP[/quote]

Facebook už máme na starosti s JK. Připravujeme jak samostatnou stránku pro akci, tak dáme echo na další VACC FB a budeme propagovat na dalších facebookových stránkách, tímto se zabývajících.

Jinak už jsem psal mezi prvními příspěvky, že k webu se klidně přidám. Ale oficiálně to má Jindra, záleželo by na tom, jak to tvoří, ale klidně má pomocná ruka se taky natáhne, když bude chtít, třeba i jen doplnění obsahu.

Dále až bude připravena grafika, tak bych byl rád, abych dostal nějakým způsobem grafiku, abych mohl zhotovit "soutěživý papírek".
[quote="PBily"][quote="Čondra87"]Na tohle bych spíš pod stránkou VACC-CZ vyrobil event.. Moc stránek moc škodí..

OK[/quote]

Ondro, jak tedy s Tebou a komunikace s TVSV? Mám Tě tam připsat, vezmeš si to na triko?

BPetr[/quote]
Ano
[quote="JKol"][quote="Schindler"]

Facebook už máme na starosti s JK. Připravujeme jak samostatnou stránku pro akci, tak dáme echo na další VACC FB a budeme propagovat na dalších facebookových stránkách, tímto se zabývajících.

[/quote]
lajkujte, sdílejte posílejte dál...
https://www.facebook.com/pages/Nejv%C4% ... 657?ref=hl[/quote]

Jasně Jakube,

zatím to stáhni. To pošleme do světa, až budeme mít grafiku, web, tiskovky, atd...

Je tam termín 1.12.2012 právě, aby vše již bylo připravené.

Takže iniciativa super, ale pryč s tím prozatím ;)

Petr
jeden dotaz na Vláďu Oupického:

Vláďo, v úkolovníku jsem viděl u Tebe ANO, což velmi kvituji, ale neviděl jsem tu od Tebe žádnou zprávu. Můžeš prosím potvrdit, že jsi tam ANO připsal ty a s grafikou počítáš? Jak jsem psal v dokumentu o webu, fotky z www.123rf.cz jsou Ti k dispozici.

Petr
Stránka mě přijde na prd. Volil bych fakt event.

a) Název nic neřekne cizincům
b) Lidi to mají v kalendáři a vyhodí jim to hlavní stránka FB
c) Pozvání na stránku zmizí v oznímeních - Pozvání na event zůstane na hlavní stránce, dokud se nevyjádříte
d) Každá editace eventu vyskočí v oznámeních

OK
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 20