[quote="PBily"][quote="dan542"]Koukám, že na webu je už JM, ale jestli bude potřeba s něčím (na webu) pomoct, tak rád pomůžu. Roznést letáky do školy bych asi taky mohl, ale pochybuju, že tam někdo od nás ze školy (z Prahy) pojede... K tomu Facebooku mi přijde nejlepší napsat
všichni, než aby to dělal jeden, každý má jiné "přátele" a některým se to bude líbit více než jiným.

Ještě k té doméně, bylo by pěkné mít
doménový hack (ne, nikam se nabourávat netřeba), třeba vats.im je volná nebo flyonvats.im (taky volná).

[/quote]
Web má na starost JM, pokud uzná za vhodné, určitě Tě rád využije.
Facebook - je třeba jeden člověk, co se postará o propagaci na
http://www.facebook.com/pages/Vatsim/10683206803 Samozřejmě je pak na všech, aby to nasdíleli a propagovali dál. Já FCB nemám, takže nevím moc jak to funguje. Ale mám Google+, abyste neřekli, že jsem looser :-)
Doména - nějaká bude
BP[/quote]
Facebook už máme na starosti s JK. Připravujeme jak samostatnou stránku pro akci, tak dáme echo na další VACC FB a budeme propagovat na dalších facebookových stránkách, tímto se zabývajících.
Jinak už jsem psal mezi prvními příspěvky, že k webu se klidně přidám. Ale oficiálně to má Jindra, záleželo by na tom, jak to tvoří, ale klidně má pomocná ruka se taky natáhne, když bude chtít, třeba i jen doplnění obsahu.
Dále až bude připravena grafika, tak bych byl rád, abych dostal nějakým způsobem grafiku, abych mohl zhotovit "soutěživý papírek".