VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
VACC-CZ novinky, změny a oznámení.
By Dagger
To by bylo fajn...

EDIT: Tak nic, no...
By Filipos
Ani by to jako nemusela být skupina. Prostě jen nějaké letadýlko třeba (nebo stříbrný céčko...) do profilu. Teď jsem prý commercial pilot, ale pořád se cítím stejně spíš jen jako member :)

EDIT: Není něco letečtějšího, než karma? Já teda nechci vypadat jako kverulant... :)
By Filip
Tak palce se mi líbí. Ty ratingy podle počtu příspěvků mi přijdou taky zcela zbytečné… Přece jenom, nepíšeme zde proto, abychom měli hodně příspěvků, že ano…
By mrcouchette
což udělat místo palců jen decentní zelené plus a červené mínus, jinak hodnocení dobré, rating podle počtu... viz Filip Shrbený
By Roman Szotkovski
Kdo vymyslel tenhle skvělý nápad? Tohle je výborné řešení. Fakt.

Roman
By storry
Pár hodin si hraju s palubkami, zatímco tady se pracuje doopravdy. No teda, to je senzační!
By Nathaniell
Ty ratingy jsou kapke nedomyšlené, ale ty palce jsou luxusní, + a - mi na tomhle fóru vždycky chybělo, když jsem chtěl vyjádřit sympatii k příspěvku aniž bych zbytečně spamoval fórum.Hodně dobrá práce.
By Čondra
Místo psaných ratingů navrhuji letadýlka, jako je tomu již někde na nějákém fóru. Čim více příspěvků, tím více letadýlek vedle jména 0 - 5

Čondra
By Pavel
Já stejně stále nechápu, k čemu je dobrý přepočet počtu příspěvků na letadýlka, hodnosti, hvězdičky, cokoliv...

K čemu to má vést? K větší aktivitě na fóru? Nevím jak ostatní, ale podle mě zdravě myslící člověk se o napsání příspěvku rozhoduje podle toho, jestli má k danému tématu co říci, jestli ho to zajímá, jestli se chce zeptat, atd. Nikoliv jestli mu to ten den již dá na ATPL pilota.

K čemu to povede? Budeme mít akorát větší počet prudce inteligentních příspěvků typu \"lol\", \":-)\", \"jo\", atd.

K čemu je to dobré? K tomu, aby náhodně příchozí mohl odhadnout zkušenosti autora příspěvku? Není přesně k tomuto již \"Počet Příspěvků\" zobrazovaný v profilu, potažmo \"Karma\", která se mi dost líbí?

Je to asi na zamyšlenou, toť můj názor v neděli večer po hodně duševně i fyzicky náročném víkendu, takže mi to nemějte za zlé.

PB
By Dagger
Přesně můj názor...
By storry
[quote="Pavel"]
....
K čemu to povede? Budeme mít akorát větší počet prudce inteligentních příspěvků typu "lol", ":-)", "jo", atd.
....
[/quote]
Až tak daleko to snad nedojde.... teda, doufám. Jinak by možná bylo vhodné ještě vyslechnout přímo autora ukazatele, jak uvažoval při prvním záblesku nápadu v hlavě :)
By storry
Njn. Přesto Jindro moc děkuji za všechny co pro nás děláš.
By Ico
Tak tak, snaha sa ceni a zda sa mi ze toto forum sa nejak zacina ozivovat, aspon takto ;) dik Jindro...
By Jindřich
Díky, děláme co můžem (nejen já, upozorňuju). ;-)
Jinak jsme (tedy, přesněji jste) zase všichni prostě jen \"Member\" a to málo (ale aspoň něco), co z tohoto tijátru vylezlo, budiž tedy ty climb/descent palce... :-)
By Radizz
[quote="Radizz"]Pozn. 2: Jestli mi dá obecně kdykoli a kdekoli někdo palec dolu, tak si ho najdu a bude holdovat až zčerná. :)[/quote]

Pánové, kdo mi dal ten palec dolů? :/ Tohle jako vůbec není sranda, abyste věděli. Nechť se viník sám dobrovolně přizná, já na to přijdu a bude to o to horší! ;)
By jam
Technická poznámka: Na Čondrově příkladu je jasně vidět, že systém palečků se drobátko míjí účinkem. Někdo si dal práci, prošel Čondrovy příspěvky a nasázel mu tam krásný mínusy bez ohledu na obsah příspěvků, protože se mu nelíbí, že Čondra držkuje v jednom vlákně.
Neřeším, jestli má nebo nemá Čondra pravdu, to je na jiný povídání, jde o to, že palečky se stávají nástrojem něčí pomsty, protože nesouhlasí s názorem někoho jinýho. :(

Smutným dokladem jest toto vlákno: http://www.vacc-cz.org/forum/viewtopic.php?id=3556
By oupa
No on by si zas admin mohl dát práci a zjistit, který dobrák to byl a zjednat nápravu. Systém palečků sám o sobě je v pořádku.
By amalka
Systém anonymních palečků, kde se dávají +/- i za naprosté blebty s threadem nijak nesouvisející, je opravdu poněkud slabší. Pokud autor chtěl udělat něco užitečného, tak by systém jmenovitých poděkování, tak jak je to obvyklé v civilizovaných fórech, byl asi vhodnější. Teď mi to přijde, že se jen seznamoval s fcemi fóra a bez uvážení aktivoval co mu přišlo zajímavé, viz. rating uživatelů dle počtu příspevků.
By Tommy
No a co to udělat tak, jako na facebooku, kdo dá palec, tak se tam ukáže jeho jméno.
By Čondra
Karma mi je jedno, ale za tu Šumavu autorovi doopravdy děkuju. Jestli jde o osobní pomstu, tak ať se vyjádří zcela veřejně, či e-mailem.

Děkuju
By Pavel Muroň
Chci se zeptat na jednu věc. Nevím jestli to dělá jenom mně nebo i ostatním, ale někdy se mi odkazy \"e-mail\" a \"web uživatele\" přesouvají z toho levého sloupečku se jménem a avatarem do toho s textem. Pak to překrývá \"Caesar finger\". Jestli to dělá jen mně, prosím o radu co s tím.

Mám W7 X86, IE8

Obrázek