VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
VACC-CZ novinky, změny a oznámení.
By roadmonster
[quote="amalka"]O mé "kandidatůře" není potřeba dále diskutovat, jasně jsem psal, že jsem ochoten to dělat, nikoliv že EC dělat chci. Jsem tedy jedině rád...[/quote]
No bezva, to jsme dva: Jsem rád, že jsem ti vylepšil den :)

[quote="amalka"]P.S. AMA jedná jen s úplně blbými lidmi stylem že "jsi úplně blbej".[/quote]

Jako potvrzení mých slov je tohle naprosto perfektní. Alespoň navzájem víme, co si o mě myslíš. Vidíš, já si o tobě například nemyslím, že jsi úplně blbej, ba naopak si myslím, že jsi nadprůměrně inteligentní bytost. Bohužel trpíš naprostou absencí sebereflexe a velkými nedostatky ve slušném jednání s ostatními - já totiž i kdybych si myslel, že jsi úplně blbej, tak bych ti to ve fóru o hubu neomlacoval. A to je ten jediný důvod, proč tě nepovažuju za šťastnou volbu na jakoukoliv pozici oficiálně posvěcenou CZ VACCem.
By amalka
Za názor děkuji. Do flamu jsem ochoten nechat se zatáhnout v hydeparku ale nikoliv tady, kde to je jen projev oné lidské blbosti, kterou opravdu neuznávám.
By Čondra
Ahoj,

můj názor na dané pozice

IT - Jindra Machalínek
GRAFIKA - Michal Pěch
EC - Roman Šilinek
PRÉSIDENT - Určí Ti vyšší

Co se týče stránek. Hm.. To už tu bylo tolikrát, že se to předělá..
By Karel
Ahoj,

sice můžete namítnout (a částečně oprávněně), že nemám s VATSIMem nic společného, ale stále ještě mám jeden z nejnižších VATSIM VIDů v CZ :-) Ale to není podstatné...

Podstatné je to, že jednou z významných person českého virtuálního nebe je p. Vojtěch Veverka, jazykově velmi dobře nadaný, organizačně silný a osobnostně velmi vyvážený člověk. Je to představitel toho nejlepšího z \"druhé vlny\" simptáků v české virtuální komunitě.

Jak jste si všimli, ti z \"první vlny\" již odcházejí z aktivní služby v komunitě, to je prostě přirozené. Rodina, náročnější povolání, další soukromé povinnosti. Pryč jsou časy, kdy mohli naprosto nadšeně, nezištně, se spoustou volného času, přispívat ke všemu dobrému, čeho se za ty roky podařilo dosáhnout.

Podotýkám, že jsem s Vojtou tento můj příspěvek nijak nekonzultoval, takže ani nevím, zda by byl ochoten na divizního šéfa kandidovat. Ale on se ozve sám :-)
By dubajss
Ahoj Karle!

Jen podotknu a zopakuju regulativ VATSIM EUROPE neboli VATEUD, pod ktery spadame a ktery nam umoznil vznik :
An Official VACC must be directed by a member of minimum \"Controller\" C1 Level.
By Filip
Pokud také mohu vyjádřit svůj názor, tak preferuji:

RV+JM na IT pozici a Lukáše na pozici Event coordinatora.

Filip
By radbrad4
Na EC bych dal Romana, má už na tomto postu bohaté zkušenosti z ČSAv (viz perfektně zorganizované chartery). :)