VACC-CZ novinky, změny a oznámení.
Zde je text,který posílám do rádií. Pokud Vás napadne nějaké rádio mimo ta, co jsou uvedena v úkolovníku, klidně jim to pošlete.

Vážený pane xxxxxx,

dovoluji si Vám zaslat email s informací, která by Vás, či Vaše posluchače mohla zajímat. Zájemci o virtuální řízení letového provozu nad Českou republikou a piloti uspořádají dne 16.2.2013 v kulturním domě ve Vratislavicích nad Nisou první veřejnou zábavně-vzdělávací akci nazvanou Runway4You. Informace o akci je možné najít na webu www.runway4you.cz. Pokud by se toto téma hodilo do jakékoliv Vaší rubriky, rád Vám poskytnu detailnější informace, či rozhovor.
Rado, koukam, ze ses tam prihlasil 2x na let se 737. To je dobre. Ale mně jde převážně o to, kdo to bude komentovat a lidem k tomu něco říkat. U té 737 se přípiši i já a můžeme dělat komentáře oba. Nebo si to chceš komentovat sám?

Petr
Vážení účastnící,

nadešel čas doladit detaily. Jedním z nich je naše společné oblečení. Byl bych rád, abychom byli všichni nějak sladěni. Navrhuji (stále k diskuzi):

ŘLP: Černou polokošili s výšivkou, modré jeansy (ty má asi každý)
Piloti: Bílou košili (nejlépe s výložkami), modré jeansy.

Pokud je někdo podobojí, může si vybrat (asi to, co u něj bude převažovat), popřípadě se převlékat.

Je někdo z řídících, kdo se bude účastnit a nemá polokošili s výšivkou?

Petr
Tak já nevim, já nebudu mít problém se oholit, ostříhat, umýt, dát na sebe zase (aspoň jednou/dvakrát za rok) košili se čtyřma čárkama (na tom si potrpím) :) a takle tam blbnout. No a večer odjíždím na koncert a jasně, že to v tom taky odehraju :) Ale chápu, že někdo nosí košili denně do práce a ve volném čase chce být volnočasově oblečen. Já to mám možná naopak :)
Já nevím, ale košili nemám...sice mám nějakou modrou, pilotskou, kterou jsem kdysi dostal od nějakýho známýho pilota, ale je mi stále velká typuju...protože jsem se od dob posledního zkoušení příliš nezvětšil... :D tak nevím jak to budu řešit, ale myslím, že by se třeba dalo to vyřešit hromadně trikem VACC a visačkama...mám černou polokošili i triko, ale pokud si myslíte, že by bylo dobrý to tak dodržet, tak se samozřejmě podřídím většině ;)
Nejsem v oficiálním seznamu, protože ještě nevím, jestli dorazím (cca 78,256478954%), ale honit si tam ego v košili se zlatýma proužkama, není to moc? VACC-CZ úbor v podobě trička a visačka s logem a jménem by asi stačila.

OK
Souhlasím s Ondrou i Tomášem, triko VACC s visačkou by mohlo stačit :)
na visačky s konkrétními jmény bych se vykašlal - je to docela komplikovaný a tisk (musí být seznam atd.). Udělal bych něco maximálně něco univerzálního jako ATC / VACC-CZ Staff nebo PILOT / VACC-CZ Staff a hotovo :-) Teoreticky můžu něco málo vytisknout v barvě na obyč A4 papir. Jen je otázka do čeho to dát. Jestli na krk (taková ta klíčenka) a nebo na takový ty ošklivý plastový držáčky se zavíracím špendlíkem :)
[quote="Stanislav Pour"]na visačky s konkrétními jmény bych se vykašlal - je to docela komplikovaný a tisk (musí být seznam atd.). Udělal bych něco maximálně něco univerzálního jako ATC / VACC-CZ Staff nebo PILOT / VACC-CZ Staff a hotovo :-) Teoreticky můžu něco málo vytisknout v barvě na obyč A4 papir. Jen je otázka do čeho to dát. Jestli na krk (taková ta klíčenka) a nebo na takový ty ošklivý plastový držáčky se zavíracím špendlíkem :)[/quote]

Nebo ty s cvakačkou :D S obojím musí bejt člověk opatrnej, když má triko nasobě, tak by si mohl způsobit úraz :D :D
Tisk na normální papír + laminovačka, klíčenku/visačku na ID má snad každý, v tom bych neviděl problém. S tím jménem bych to udělal třeba jen \"Ondra\", nebo \"Standa\".. Aby to bylo takový trochu domácký..

OK
Co udělat univerzální styl, nadpis a tečky. Nechť si každý dopíše sám, nemusel by se pak dělat seznam nebo řešit absenci :)
Jméno: .......
Pozice: ......
.........................
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 20