VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
VACC-CZ novinky, změny a oznámení.
By Araneus
Tak se nám zaplnilo poslední volné místo pro piloty na Runway4you. Nicméně svoji účast odřekl Pavel Zeman, takže na pozici 12 ZDE se může přihlásit ještě jeden pilot či řídící

Jenom připomínám, že veškeré informace pro ty, co se akce zúčastní osobně v LKTB jsou ve vlákně ZDE: http://www.vacc-cz.org/forum/viewtopic.php?id=6363. Je zde popsaný časový harmonogram, kdy a kam se má přijet, kde se bude bydlet apod, takže než začnete pokládat dotazy, tak si to prosím přečtěte ;-)
By vinil
[quote="radarada"]Pekny, pekny, akorat nam Petra popletla adresu webu... nemame priponu .com, ale .org :-/[/quote]

Panove, panove,

je mi z vas smutno. Pani Petra samozrejme nic nespletla. PR manazerka se nikdy neplete.
Domena samozrejme zafunguje, vyzkousejte si a zastydte se -- vy si sve manazerky vubec nevazite.
By radarada
[quote="vinil"][quote="radarada"]Pekny, pekny, akorat nam Petra popletla adresu webu... nemame priponu .com, ale .org :-/[/quote]

Panove, panove,

je mi z vas smutno. Pani Petra samozrejme nic nespletla. PR manazerka se nikdy neplete.
Domena samozrejme zafunguje, vyzkousejte si a zastydte se -- vy si sve manazerky vubec nevazite.[/quote]

Odvolavam a chvalim...! :)

Rada
By CSA075
Dalsi informace na R4Y:

Pro vasi informaci, dnes byl objednan zlaty mok, doufame ze ho bude dostatek, nekolikrat jsme pocitali , kdyz jsme testovali jaky vzit, cena velice prizniva a protoze nechci Petre spinit nadobi, doporucil bych, vzit si vlastni sklo, do ktereho si budete moci nacepovat.

Vsem preji pekny vecer a jiz se pomalu tesim na akci.
By CSA075
[quote="Jindra"]Mno, uvidíme zda toho moku bude dost, když se veze v mém autě :D[/quote]

No jedine pokud bude ridit Kira, pak bych strach mel..... Ale jinak se nebojim......
By George_L
[quote="vinil"][quote="radarada"]Pekny, pekny, akorat nam Petra popletla adresu webu... nemame priponu .com, ale .org :-/[/quote]

Panove, panove,

Domena samozrejme zafunguje, vyzkousejte si a zastydte se -- vy si sve manazerky vubec nevazite.[/quote]

No nevím, hned jak jsem viděl tu reportáž, tak jsem COM zkoušel a nefungoval. Dle mého názoru proběhla dodatečná registrace domény COM a přesměrování na ORG.

Nevidím důvod kamuflovat chybu, která se přihodila. Nikdo není neomylný. Samozřejmě rychlou reakci chválím, ale nedělej tu z nás tur domácí ;)
By vinil
Ale ne, nejde o zadnou kamuflaz. Chtel jsem zkratka jen pripomenout, ze gentleman dame pomuze, misto toho aby stal a ukazoval prstem ;-)
By vojav
[quote="CSA075"]Dalsi informace na R4Y:

Pro vasi informaci, dnes byl objednan zlaty mok, doufame ze ho bude dostatek, nekolikrat jsme pocitali , kdyz jsme testovali jaky vzit, cena velice prizniva a protoze nechci Petre spinit nadobi, doporucil bych, vzit si vlastni sklo, do ktereho si budete moci nacepovat.

Vsem preji pekny vecer a jiz se pomalu tesim na akci.[/quote]
A my, nezletilí zase nic :D
By CSA075
[quote="vojav"][quote="CSA075"]Dalsi informace na R4Y:

A my, nezletilí zase nic :D[/quote]

Za nezletili si daji zletili......
By Schindler
[quote="CSA075"][quote="vojav"][quote="CSA075"]Dalsi informace na R4Y:

Za nezletili si daji zletili......[/quote]

Toto není vtipné ;) :D
By vojav
[quote="Schindler"][quote="CSA075"][quote="vojav"]

Za nezletili si daji zletili......[/quote]

Toto není vtipné ;) :D[/quote]
A hlavně to není spravedlivé :D Ale má to své výhody :) Budem si z nich dělat srandu ;)
By mipeba
Budeme tam mít nějaké \"zabezpečené\" místo na odložení osobních věcí, které nebude dostupné veřejnosti?
Odložení batohu, bundy nepoužívané techniky...
By Araneus
[quote="JAV"]No jo, no. Tak promiň...[/quote]

Ale tak jsem to nemyslela. Jde o to, že by bylo dobré, aby všichni účastníci měli stejné informace. Jinak se samozřejně klidně ptejte.
By Araneus
[quote="mipeba"]Budeme tam mít nějaké "zabezpečené" místo na odložení osobních věcí, které nebude dostupné veřejnosti?
Odložení batohu, bundy nepoužívané techniky...[/quote]

Na to jsem nepomyslela...domluvíme to v pátek na místě.
By Araneus
[quote="vinil"]Ale ne, nejde o zadnou kamuflaz. Chtel jsem zkratka jen pripomenout, ze gentleman dame pomuze, misto toho aby stal a ukazoval prstem ;-)[/quote]

Vláďo, nemám slov. Díky.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10