VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
VACC-CZ novinky, změny a oznámení.
By Čondra
[quote="PavelS"]Mně se například nezobrazuje Čondrův avatar a to bez ohledu na typ a versi prohlížeče.[/quote]
Čondra avatar nemá :) ... Už si hraje v Photoshopu :P Třeba z toho něco bude :)
By Pavel
[quote="PavelS"]Mně se například nezobrazuje Čondrův avatar a to bez ohledu na typ a versi prohlížeče.[/quote]
O nic nepřicházíš.

Jinak časy se nezobrazují ani ve firefoxu - safari to jistí.
By MilanP
[quote="ONDR4.cz"]Ještě tady nepadla Opera 10.0. Taky OK :).[/quote]

Mě se tohle fórum v Opeře 9.6 ani 10 nezobrazuje korektně. Jiné PunBB fórum verze 1.3.4 mi tam jede, tak fakt nevím..
By PavelS
[quote="Jindra"]Je tady pořád letní čas...[/quote]

Není.

Pokud jsi nepřihlášen , není.

Pokud jsi přihlášen, musíš si ho opravit (odškrtnout) ve svém profilu.

Debilní, ale tak.
By radarada
[quote="Pavel"]Obrázek
Prohlížeč Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; cs; rv:1.9.0.13) Gecko/2009073022 Firefox/3.0.13 (.NET CLR 3.5.30729), WINXP Home SP2.

IE6 (ten defaultní po instalaci winxp) i poslední verze Google chrome zobrazuje vše normálně, tj bez tučného písma.

PB[/quote]

Hola hou, nevim kdo co s timto udelal, ale vse zacalo pred par dny opet spravne fungovat. Tj. texty jsou normalni (netucne), casy prispevku jsou videt a IE 8 uz mi nehybe avatarama do textu. :)

Rada
By PavelS
Někdo tady se v minulosti uměl rýt v grafickém vzhledu fora.
Měl na něj prosbu, zda by bylo lze změnit to, že u označení přispěvatele se zobrazuje nyní velkým tučným písmem Reálné Jméno a malým netučným písmem nick. Bylo by možné tuto prohodit, tak, aby se zobrazoval jako první tučný Nick a pod ním netučné Skutečné Jméno ?
By PavelS
?

Aktivní téma: téma do kterého se píše (kdokoliv) - nemá zůstat, když přečteš, naopak, má se objevit, když napíšeš Ty i jiní
Označené téma: ?
Přečtená témata (s tlustým čtverečkem před tím): čtvereček má zmizet, když přečteš (ale není vztah mezi aktivním themtem a tímto čudlikem); obecně nutný refresh k zmizení čtverečku (neřeším).
By Pavel
Jak mohu změnit mail, na který mi z fóra chodí pošta? Nikde v nastavení profilu toto nevidím... potřebuju změnit na novou adresu brodhaq(zawinacz)seznam.cz, kterou teď používám namísto toho nespolehlivého atlasu