VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
VACC-CZ novinky, změny a oznámení.
By Tommy
Sakra já nevím, myslel jsem si, že se to tu už konečně zklidní...no a od pana Tobiáška bych něco takového nečekal...na IVAO ho tentokrát poslat nemohu :D protože tam ho všichni znají... :D
By kopcimek
Jestli bude sir Tobiášek dál nehezky prstit thread (omluvte ten výraz), nevezmu si ho jako instruktor do výcviku u ČSAv a bude mít útRUM! :P

A zkus mi dát palec dolu :D

JM: Teď si mi zkazil pointu :/ ...nedá se nic dělat
By Jindřich
[quote="kopcimek"]Jestli bude sir Tobiášek dál nehezky prstit thread (omluvte ten výraz), nevezmu si ho jako instruktor do výcviku u ČSAv a bude mít útRUM! :P

A zkus mi dát palec dolu :D

JM: Teď si mi zkazil pointu :/ ...nedá se nic dělat[/quote]
Hele, udělal jsem to jinak. Mínusy prostě nejdou dát.
By kopcimek
[quote="Jindra"]Hele, udělal jsem to jinak. Mínusy prostě nejdou dát.[/quote]

:D A DT má hned jedno mínus...co ty s tim děláš? :)
By Jindřich
[quote="Jindra"]Kdo chcete Tobiáškovi dát mínus, dejte po ICQ, na pár vteřin to povolím.[/quote]
Zbabělec, radši to samzal :-)
To nic nemění na tom, že za každé mínus má u mě hold :-)
By Roman Szotkovski
[quote="Jindra"][quote="Jindra"]Kdo chcete Tobiáškovi dát mínus, dejte po ICQ, na pár vteřin to povolím.[/quote]
Zbabělec, radši to samzal :-)
To nic nemění na tom, že za každé mínus má u mě hold :-)[/quote]

To je dobrý nápad - za každé mínus dát pilotům, co se takto proviní, automatický hold over něco, třeba AKEVA nebo RATEV as published :-D To je fakticky bezchybný plán - oživí to nestandartní procedury a na přistávání si budou muset odkroutit TRESTNÉ KOLEČKO. Jen tam ty palce dolů klidně vrať :-D
By Jindřich
Tzv. \"Trestné kolečko\" probíhá na zemi a dává ho LKPR_GND a vypadá to cca takto (po přistání na 24):
Taxi to stand 19 via F, L, RWY04, P, N, M, L, K, H1, H, B, G, L, M, N, P, L, H, J.
:-)
By kopcimek
[quote="Roman Szotkovski"]To je dobrý nápad - za každé mínus dát pilotům, co se takto proviní, automatický hold over něco, třeba AKEVA nebo RATEV as published :-D To je fakticky bezchybný plán - oživí to nestandartní procedury a na přistávání si budou muset odkroutit TRESTNÉ KOLEČKO. Jen tam ty palce dolů klidně vrať :-D[/quote]

Ježiš, tohle už se dál nerozvádí :D Kazíš tim pointu... Tady na fóru sranda dobrá, ale v "ostrém provozu" se to samozřejmě nestane. Navíc od JM :P Stejně tak jako trestné kolečko...Prostě folklór.