VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
VACC-CZ novinky, změny a oznámení.
Vážení přátelé,

dovolte mi blahopřát našemu novému towerníkovi Petrovi Populemu.
PP během dnešní, na provoz velmi náročné zkoušky, předvedl velmi dobrý výkon a já ho tak rád vítám mezi \"licencovanými\" českými ATCos. Doufám, že své schopnosti a energii uplatní v pokračování svého výcviku směrem vzhůru (nikoliv karierně, ale hlavně pozičně :) )

Přeju spoustu zábavy za radarem.

JD
VACC CZ Training Director
By JAV
Také gratuluju! Omlouvám se, že tak pozdě - měl jsem pohovor s vProkurátorem - zase drobné sblížení u LEMBI. Pěkný provoz byl dneska. Kombinace PP a eventu ve Varšavě ideální.

Ať ti to, Petře řídí!
Díky všem pánové! Včera to bylo, co se provozu týče, parádní. Skoro jako minulou středu, na což jsem byl připravenej.
Omlouvám se všem papíráčkům (provozu VFR) za dlouuuhé čekání.

Jinak když už jsme u toho...provoz z Letňan: normálně připravte let, pošlete plán, podle počasí v PRG (bo ATISu) určete dráhu pro vzlet a zavolejte až na okruhu. Nebo pokud neni heavy provoz můžete dát i vstup na dráhu. Platí ale, že jste sami zodpovědní za provoz na zemi...Ale to jistě víte :)

Dále oficiální dík patří našemu dlouholetému pilotnímu kolegovi a řídícímu, který v mých očích překypuje trpělivostí a disponuje rozsáhlými znalostmi...Ano je to můj headcoach Pavel Brodský! Díky ti kolego :)

Samozřejmě velký dík i všem ostatním kolegům, kteří tam se mnou ten půl rok koukali na ty zvěrstva co tam s tim provozem provádim :D

Řídit budu, podle časových možností, nebojte ;)

Petr
By Ico
Taaaak gratulacia zo Slovenska :) tak nech ti to prinasa radost...