- 24 lis 2010, 16:40
[quote="rudam"][quote="Jindra"]Prosimvás, možné je dneska uplně všechno. Jenže (opakuju se) my s Radou (nový IT team) máme furt přístup jen k nejdůležitějším věcem a žádný přstup k filesystemu serveru apod zatím nemáme a kdoví, jestli kdy budeme mít.
Objevila se tu dokonce myšlenka na Karlovarském serveru Michala Rudy nechat běžet jen ty VATSIM (network, voice) věci a zbytek (rozuměj kompletní webovky) uělat jinde, protože např. blbá změna emailu je v současné době na tolik komplikovaná, že je téměř nemožná.
Mějte prosím trpělivost, nový tým ji také musíme mít...[/quote]
Moje servery leží v Praze, v KV leží PS :-(
Co je komplikované, až nemožné na blbé změně emailu? Cokoli jste do této doby potřebovali, to máte hotové a dovolím si říci, že obratem. Do dneška nikdo nesvolal domlouvanou schůzku nového staffu, nebo o ní alespoň nevím. Tam jsme chtěli technické věci probrat a dohodnout další postup. Poslední maily na téma úprav emailových účtů proběhly v prvním týdnu listopadu. Od té doby nic. Mě je jedno, kam si nový staff dá svoje weby, ale vadí mi, když se tohle fórum plní nesmysly. Místo produktivní debaty kam a jak dál, řešíte palečky na fóru a motáte to s nepřístupností serveru. Server je, jako posledních 8 let co existuje, stále všemu přístupný. Ach jo.
MR[/quote]
Staff meeting se resi od 12.11. a konkretni datum je nekolik dni znamo, viz Staff sekce fora...