VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
VACC-CZ novinky, změny a oznámení.
By Tomáš Cáp
Ano, 48 ;) Samozřejmě to nebude většinou všechno létat najednou, ale i tak si myslím, že by moji lidi mohli a měli být pro českou VATSIM komunitu docela slušnou posilou.
By ADIO man
[quote="Tomáš Cáp"]Ano, 48 ;) Samozřejmě to nebude většinou všechno létat najednou, ale i tak si myslím, že by moji lidi mohli a měli být pro českou VATSIM komunitu docela slušnou posilou.[/quote]

No to teda jo ! :)
By Michal Z.
[quote="pberit"]MIG-23, MIG-21, JAS-39, L-159, SPITFIRE, SF260 ... ;) ... časobčas se určitě najde ...[/quote]
S tim všim umíš ? a nebo s tim všim jen lítáš .... :D
To je docela rozdíl, já se ve formaci dokážu udržet jen s dvěma letadlama a to je L-159 a Jas-39.

Proto bych raději začal na ALCA typu.
Formace rozuměj 5 metrů od kolegy nikoliv 1-5 mil !

zatím vim o dvou lidech co to dokázali udržet a to je major Machalínek a poručík Liška, Leader skupiny byl nějakej Zíka.
By Gelba
Jinak jak to máte se zobrazením letadel ve sb4? Při těch našich pozdně večerních dýchankách v Čáslavi si vždy musím dát v sb knihovně třeba F15 aby mě okolí nevidělo jako černý trojúhelník. Ani Albatros, ale ani Mig-21 se ostatním nezobrazí...Jinak já třeba vidím všelijakou tu chamraď F15, F18, ale JAS39 vidím také jako černý trojúhelník...Na to létání ve formaci mi ty přijde dost něšikovné. Exsituje nějaká knihovna do sb? A nebo se mám přeorientovat na FSinn, který asi v tomto nabízí větší možnosti?

Jo a je tu ještě někdo kdo létá také jednadvcítku?