VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
VACC-CZ novinky, změny a oznámení.
[quote="Vojtěch Javorský"]
Spíš mi řekněte, jak se mohli dostat do mojí tiskový fronty, když se u mě tiskli stripy
[/quote]
Protože se na té samé tiskárně tiskly i ty poukazy?
[quote="Vojtěch Javorský"]
Spíš mi řekněte, jak se mohli dostat do mojí tiskový fronty, když se u mě tiskli stripy
[/quote]
Tvůj komp byl na akci používáný jako komp na tisk a netiskly se z něj jen stripy.. tiskly se z něj i právě ty poukazy a tak.. někdo je holt hodil do fronty a nevytiskl..
By PBily
[quote="Daniel Tuma"]
Ad 2
Moc pěkný ze máme ted dvě videa ale zajímalo by me jestli si vůbec někdo vzpomněl veřejně poděkovat našim sponzorům? Získali jsme celkově 25000,- ale nikde jsem nic nevidel ani menší zmínka na konci videa! :(

Z me strany jsem poděkoval nekolikrate našim sponzorům a to jak písemně tak osobně. Jenom jsme nějak v tom fofru zapomeli oficiálně poděkovat našim sponzorům. Což me docela dost mrzí. :(
[/quote]

Ahoj Dane,

myslím si, že obdiv všem sponzorům byl dán najevo zde na fóru, na webu, tvými slovy. Každý s nás si je vědom toho, co sponzoři věnovali a díky jim za to. Pokud umíme přidat na závěr loga nebo nějaký text k našemu videu, bude to určitě velmi vhodné. Pokud pro ně můžeme ještě něco udělat, napiš. Mohu jim poslat třeba láhev dobrého vína ;-)

Petr
By PBily
Přátelé,

mohl by někdo z Vás prosím co nejrychleji doplnit videa a odkazy na fotky na web Runway4You? Je to důležité. Důvody sdělím později.

Díky moc!

Petr
By PBily
Už mi to docvaklo. Ne, nebude to do živého vysílání. Příští týden se setkám se scénáristou a dokumentárním režisérem panem Davidem Bonaventurou, kde probereme možnosti budoucí spolupráce. Samozřejmě mu představím VATSIM a naše společné akce.

Petr
By Pavel
Cesty PB jsou nevyzpytatelné a tak jsem dnes po celkem dlouhé době zabrousil do Terminálu 2. No a v rámci čekání na jednoho člověka jsem se kromě terasy a Billy zašel mrknout i do trvalé expozice letiště, která je umístěna v chodbě k terase a je otevřena nonstop. Je to expozice letiště jako takového zahrnující historii, apod., nicméně celkem jsem byl překvapen, že zde mají jednu obrazovku, na které běhá ve smyčce klip o Runway4you (ten, co byl v jejich youtube Terminálu, ve kterém mluví MQ a JK). Takže poměrně příjemné překvapení a dlouhodobá reklama VACC-CZ v místech, které je poměrně na očích čekajících cestujících  8)

PB
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19