VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
VACC-CZ novinky, změny a oznámení.
Přátelé,
na sobotu 8.3.2014, tedy na den konání akce Runway4you byla vyhlášena celodenní soutěž pro všechny piloty VATSIMu o ceny!
Ať už poletíte z domova nebo budete přítomni na akci, rozhodně létejte po celý den intenzivně, důležitý je především počet letů (ale není to jediné kritérium)!

Pravidla soutěže jsou definována na našem webu v sekci Ocenění, kde také můžete sledovat aktuální stav vašich započtených letů.

>>> http://www.vacc-cz.org/oceneni/o-ocenenich/87-xxe-4yb <<<

Konkrétní ceny budou stanoveny dodatečně, ale rozhodně se můžete těšit na příklad na poukázky na Flyboys simulátor B737 či R22.

Takže v sobotu... létejte, létejte a ještě jednou létejte :)

V případě dotazů se ptejte... zde.

Rada
Ahoj,
jen malá technická, v přehledu této soutěže mám zaevidovány 2 lety, přičemž jsem ale provedl 3 (všechny se startem před 18LOC), i v osobním přehledu se mi ten poslední let zobrazil. Kde může být chyba ?
Ahoj,

tak Rada vymyslel krásnou soutěž pro Vás piloty a mne připadlo ocenění těch, kteří v této soutěži uspěli. Hodně pilotů se účastnilo této krásné akce, ale bohužel né všichni splnili tato kritéria a proto zde jsou výsledky soutěže o zajímavé ceny:

1. Standa Pour - 60-ti minutový let na sim B737 ve Flyboys
2. Jan Komínek - 50% slevový kupón na sim B737 ve Flyboys
3. Luboš Kučera - 30% slevový kupón na sim B737 ve Flyboys
4. Pavel Křivánek - 20% slevový kupón na sim B737 ve Flyboys
5. Ivo Hrdlička - 20% slevový kupón na sim B737 ve Flyboys
6. Ollie Alderson - 15% slevový kupón na sim Robinson R22 ve Flyboys
7. Ladislav Cvik - 15% slevový kupón na sim Robinson R22 ve Flyboys
8. Martin Smid - 10% slevový kupón na sim B737 ve Flyboys
9. Pavel Koudela - 10% slevový kupón na sim B737 ve Flyboys

Tímto bych chtěl zmíněným pilotům pogratulovat za provoz ve vzdušném prostoru LKAA při této krásné akci a poprosit je, aby mne kontaktovali na email: pavel.kubac@csavirtual.cz , abych jim mohl zaslat zmíněné slevové poukazy.

Přeji všem mnoho štastných přistání ( stejně jako vzletů ) a budeme se těšit na další akce.

Pavel Kubáč
[quote="Čondra87"][quote="Jan Kominek"]ahoj,diky moc za slevu na poukaz[/quote]

Ahoj. Spise za poukaz na slevu :). Cestina je obcas zradna :).[/quote]
Mohl by to být i poukaz na slevu, pokud by měl v úmyslu si koupit poukaz na let.... ale to je jen slovíčkaření. :))