VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Oficiální fórum Czech Airlines Virtual.
By rc_czech
Formule1 - to neni jen vune benzinu a krasne zeny, ale take mnoho zajimavych destinaci temer na vsech kontinentech, ktere muzete po zbytek roku spolu s ČSAV objevovat.

Obrázek

V brozure, kterou si muzete stahnout zde najdete nejen seznam linek, ale take casovy hramonogram vsech 19 zavodu a informace o okruhu a destinaci.

Akce je urcena pro kapitany ČSAV.
By oupa
Mě se líbí, jak se s každou další akcí stává Romanova publikace větší a větší. Kde se to zastavi? :)
By SenorAmigo
Klobouk dolů. To muselo dát hodně práce a navíc je to super oživení linek. Doufám, že také stihnu něco obletět.
By rc_czech
Jeste bych se pobavil o platnosti linek.
\"Zavod\" se jede PA-NE
Evropske linky budou aktivni ST-UT,
Dalkovky PO-NE tam, NE-SO zpet - nebo tam dat vetsi prekryti?
By Čondra
Romane... Senza práce! Teď už jenom o jednu frčku na rameni navíc a mohl bych sem tam něco letět :) . Ovšem než já se prokoušu skrze ten teoretický test, tak už bude Forumula1 2014 :) .
By Mimikra=>CSA128
[quote="Čondra87"]Romane... Senza práce! Teď už jenom o jednu frčku na rameni navíc a mohl bych sem tam něco letět :) . Ovšem než já se prokoušu skrze ten teoretický test, tak už bude Forumula1 2014 :) .[/quote]
a to je taky určité pozitivum ne? :)
By Čondra
[quote="Mimikra=>CSA128"][quote="Čondra87"]Romane... Senza práce! Teď už jenom o jednu frčku na rameni navíc a mohl bych sem tam něco letět :) . Ovšem než já se prokoušu skrze ten teoretický test, tak už bude Forumula1 2014 :) .[/quote]
a to je taky určité pozitivum ne? :)[/quote]
Ani ne. To už by měla být FullHD :)