VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Oficiální fórum Czech Airlines Virtual.
By dragone
Ahoj,
jak to funguje s tím VFR cornerem, četl jsem minulý ale vzhledem k tomu, že jsem začal lítat až posledních pár týdnů, jsem o tom nevěděl.
Je to pro širší okruh zájemců, či jen pro instruktory a vyšší hodnosti..? Docela bych měl o to zájem, protože se k VFR nemůžu dostat z důvodu toho, že není moc teoretiky na ní, vím opravdu jen základní věci.

Jak dlouho to přibližně trvá, někde jsem četl asi tři hodiny. A jak to probíhá? To se připojíte do společené konverzace na Skypu?
By Filip
[quote="dragone"]Ahoj,
jak to funguje s tím VFR cornerem, četl jsem minulý ale vzhledem k tomu, že jsem začal lítat až posledních pár týdnů, jsem o tom nevěděl.
Je to pro širší okruh zájemců, či jen pro instruktory a vyšší hodnosti..? Docela bych měl o to zájem, protože se k VFR nemůžu dostat z důvodu toho, že není moc teoretiky na ní, vím opravdu jen základní věci.

Jak dlouho to přibližně trvá, někde jsem četl asi tři hodiny. A jak to probíhá? To se připojíte do společené konverzace na Skypu?[/quote]

Ahoj, VFR Corner je pro všechny piloty (na hodnosti nezáleží), ale v současnosti je pozastaven. V létě proběhne druhé kolo a současně nábor nových pilotů.
Zatím to probíhalo formou jednotlivých seminářů, kde jsme komunikovali po TeamSpeaku a přes program Mikogo probíhala vizuální prezentace. Také je pár lekcí praktických, kde si piloti mohou své vědomosti vyzkoušet naživo přímo na Vatsimu.
Takže v létě budu moc rád, když se také připojíš. Pokud máš ted nějaké otázky, nebo bys chtěl nějaké informace do začátku, tak mě kontaktuj mailem (filip.shrbeny(zavinac)csavirtual.cz).
By Lapak
Pokud byste podnikali nejake soukrome lekce, tak bych se moc rad pridal, taky me VFR koutek moc zaujal, ale prosvihl jsem ho...
By Filip
Soukromé lekce se teď konat nebudou, až zase v létě druhé (doufám že vychytanější) kolo VFR koutku. Takže v současné době to řeším případně individuální formou.