VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Oficiální fórum Czech Airlines Virtual.
By Filip
[img=PunBB bbcode test]http://new.csav.cz/images/stories/banne ... 0lekce.jpg[/img]

Vážení piloti,
ve spolupráci s ČSAv jsem pro Vás připravil další VFR lekci.
V této lekci bych chtěl především zopakovat lety na okruhu a správné/reálné postupy pro Cessny. Doufám, že se nám povede pořádně zahustit provoz na letišti v Letňanech, abyste zjistili, jaké to je, být s dalšími pěti letadly na okruhu.
Touto lekcí ukončíme výuku letištních okruhů a vrhneme se na plánování navigačních letů.

[h]Lekci jsem naplánoval na pátek 5.11.2010 od 19:00Loc.[/h]
Briefing jako vždy naleznete na webu CSAv. Přestože tato lekce není omezená počtem pilotů, tak se prosím hlaste v kalendáři akcí kalendáři akcí, ať mám představu, kolik nás bude.
By Filip
Tak včerejší lekci hodnotím jakou velice zdařilou. Velký posun byl znát už v průběhu lekce. Takže všem děkuji za účast.

Také bych rád poděkoval Jáchymovi, který velice reálně a profesionálně zařídil službu AFIS (česká hláskovací abeceda dala pěkně zabrat... :D ).
By CSA222
Škoda, že jsem nemohl, snad příště.

p.s. Filipe poprosil bych, jestli by bylo možné dávat termíny ve větším předstihu. Chápu, že je to těžké, ale mě ty VFR lekce hrozně baví :)
By Filip
[quote="CSA222"]Škoda, že jsem nemohl, snad příště.

p.s. Filipe poprosil bych, jestli by bylo možné dávat termíny ve větším předstihu. Chápu, že je to těžké, ale mě ty VFR lekce hrozně baví :)[/quote]
Ano, lekce budou oznamovány více dopředu. Tato lekce byla z mé strany, co se týče termínu, mírně zvoraná.
By sosjan
Výborná akce jen lituju že jsem nenašel odvahu a nezačal od 1. lekce. Obdivuju řidícího, že se v těch volačkách nezamotal, já byl úplně mimo.Nadělal jsem mnoho chyb,musím to do příští lekce nastudovat. Už se na ni těším
By Filip
Jako to co jste zažili včera, když jste byli 4 na okruhu, Vás nikdy teoreticky na zemi naučit nemohu. To se musí zažít. :) Musím říct, že ke konci jste se s tím dokázali všichni velice dobře vypořádat.
Jinak touto lekcí jsme načas ukončili výuku provedení letu, jako takového a postupů s tím spojených. Další lekce se bude zabývat plánováním navigačního letu.

P.S. Honzo, nemám od Tebe stále ještě ten test, tak jestli je problém s odesláním toho PDFka, tak mi ho prosím pošli ve wordu.
By rob
Akce se velice povedla a já se výborně bavil.
Afisák svojí práci odvedl skvěle a já si alespoň zopakoval českou hláskovací abecedu, za což mu děkuji, protože by mi z hlavy v budoucnu vypadla úplně :)
Snad nevadilo, že jsem se snažil po každém okruhu přidat nějaký ten (pokus o) vtip..
Děkuji Filipovy, Jáchmovi a všem zúčastněným a nemohu se dočkat pokračování. :)