VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Oficiální fórum Czech Airlines Virtual.
By Čondra
Ahoj,

na planes je jako aktualita nový nátěr OK-WGX (Přeci jen nejdou asi všechny pryč) je to velmi pěkné a je to ZDE

Co vy na to? :)
By Gelba
[quote="oupa"]Celkem fajn, škoda že to není dotažené třeba i na motory.[/quote]

Viz. kometář Petra Popeláře: "..pro info v originále ty červené motory nejsou(to je zbytek barev ČSA)......tedy pokud dojde o celkové obnově letadla, motory červené nebudou....stejně jako A321 by pod chartery jít neměly....dokonce je nápad, že by každé letadlo mělo jinou barvu, tedy oranžové,modré,zelené........"
By oupa
No já myslím, že opakovaný vtip, potažmo rejpání na jedno téma přestává být vtipné, čili já to vidím takto - autor repaintu si jistě užije dobrý pocit, jak se mu dílo daří a piloti si jistě s radostí zaletí s neobvyklou liverkou.
By Gelba
Jinak dneska na CIAFu se tahleta čtyřstovka ČSA Holidays ukázala v doprovodů dvou hotovostních gripenů. Opravdu paráda, cpt V.Peroutka provedl jednou průlet a pak jednou letmé přistání a pak plné. Nakonec je do zítřka vystaven na statice. Opravdu paráda, nějaké foto sem hodim až po večerním lítání.
By SenorAmigo
Ne až do zítřka ne, už letěl pryč, protože o půlnoci letí svoji první linku za Holidays do Tel Avivu. Jinak, taky jsem tam byl :)...
By oupa
No nevěděl jsem, jestli na pravé straně nejsou ty trsátka nějak jinak, na planes jsou fotky pouze z levé strany.