VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Oficiální fórum Czech Airlines Virtual.
By Vanilla
Ahoj všem,

pro všechny příznivce a piloty ČSAv byla na Facebooku založena skupina pod názvem: \"ČSAV - Czech Airlines Virtual\"
By Darghen
Co to je ten face-book a k čemu je to dobré... ;) Bude se nějak aktivně využívat, abych se zbytečně neregistroval co, co?
By Čondra
Jestli znáš portál lide.cz ( www.lide.cz ) tak ten FaceBook jsou prakticky colosvětoví lidé.cz. Dají se tam zakládat různé skupiny a někdo založil VACC-CZ a i ČSAv :)
By Darghen
[quote="Čondra87"]Jestli znáš portál lide.cz ( www.lide.cz ) tak ten FaceBook jsou prakticky colosvětoví lidé.cz. Dají se tam zakládat různé skupiny a někdo založil VACC-CZ a i ČSAv :)[/quote]
Ondro, děkuji za vysvětlení, ale měl bych se Ti spíše omluvit, měl to být ode mě pochopeno jako joke/vtip pro kolegy :)

Já si myslím, že bohužel facebook kdo pracuje s IE určitě každý zná, ale já stále odolávám, zda se mám registrovat či nikoliv, nějak nejsem příznivcem těchto serverů. Proto má otázka směřuje spíše k účelnosti aktivit ČSAV na tomto komunitním serveru. Mám to chápat, že to bude pouze shluk fandů a virtuálních pilotu co mají něco dočinění s ČSAv, popřípadě si tam děláte čajové seance v podobě chatujících orgií...?
By Čondra
Tak to se omlouvám... Bylo již několik lidí co se ptalo na to, co to je...

Chatovací orgie to nejsou, dají se však zařídit.... Jestli chceš, udělám pár screenů :)
By Darghen
No vidíš screeny...
to mohou být i vlastně fotky z FSky od různých pilotů „a.. o tom to je“. Takže bychom přešli na komunitní fotogalerii za podpory facebooku co, co?

PS: Jupí už mám 10 příspěvků :)
By Darghen
Tak to je zajímavé...53 členu, žádná diskuze, stav nezadaný, společné zájmy - aktivity, uff. Když tam vidím Kubu, tak z těch společných zájmů mě nějak rozbolela játra :)
By Čondra
Uslyšíš klasickou větu,: ,,Není čas\'\'. :)

No flame... Každopádně kdyby se s tím hlo, tak by se tam daly dělat nějáké domluvy spol. akcí :)
By Darghen
To je jasný, flame jsem už začal, když jsem napsal první příspěvek v tomhle topicu, ale v dobrém a humoru. Alespoň jsme využili trocha prostoru a bajtu v databázích fóra. Alespoň mám díky Tobě nějakou představu, což o to mi i šlo.

Jdu na Kutě, měj se a díky P.

PS: A ještě jeden malý detail ten článek...mě dostal \"Přestala kouřit díky své opici\" to je důvod proč do toho jít, ač je to jen reklamní banner a nemá to nic společného s facebookem :)
By Vanilla
Ahoj všem,

co si budem povídat z FB se stal celkem fenomén a dost lidí na něm tráví opravdu hodně času. Právě kvůli této skutečnosti byla naše skupina založena. Máme možnost se relativně rychle svolat jak na meeting, spotting či plánovaný slet. Rozebírat routingy, nové letiště a postupy.. Nechají se sem uploadovat videa, fotky atp. Díky profilu na FB se máme taky možnost zjistit jak vlastně vypadáme.. pak na sebe nebudem koukat jak trubky :-)
By sonp
Za hosty z péráku potvrzuji, že jsme se díky tzv. Tlamoknize x-krát sešli na pivě jen proto, že z debaty vyplynulo, že není nic lepšího na práci. A jako alternativní letecký forum se sdílem screenshotů, fotek ze spottingu a reálného lítání to také není k zahození.