VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Oficiální fórum Czech Airlines Virtual.
[quote="Petr0007"]Ahoj, nebylo by možné přidat do virtuální flotili pro milovníky Airbusu A380 ? Přijde mi, že by bylo super moci letět s největším letadlem na světě ;)[/quote]

Me spis prijde, ze bychom meli pridat virtualni kontrolu pravopisu :-D
[quote="Petr0007"]Ahoj, nebylo by možné přidat do virtuální flotili pro milovníky Airbusu A380 ? Přijde mi, že by bylo super moci letět s největším letadlem na světě ;)[/quote]

Když chcete abychom přidali nějaké letadlo do flotily, nestačí chtít. Musíte k němu poslat potřebná data pro Šemíka, řešilo se to tady už víckrát. Pokud je to letadlo v současnosti užívané pro komerční přepravu cestujících, tak nemáme důvod jej tam nepřidat.
[quote="oupa"][quote="Petr0007"]Ahoj, nebylo by možné přidat do virtuální flotili pro milovníky Airbusu A380 ? Přijde mi, že by bylo super moci letět s největším letadlem na světě ;)[/quote]

Když chcete abychom přidali nějaké letadlo do flotily, nestačí chtít. Musíte k němu poslat potřebná data pro Šemíka, řešilo se to tady už víckrát. Pokud je to letadlo v současnosti užívané pro komerční přepravu cestujících, tak nemáme důvod jej tam nepřidat.[/quote]

388
Airbus 380-800
T/A388/F
A388
510
OK-PRG
UP,1,2,3,FULL
569000
391000
24
11
10
29
853

Snad je to všechno. Kdyby ne tak ještě napiš co chybí ;)
Doufám, že to bude fungovat.

A jenom takovej dotaz k tomu. Nebylo by možné přidat pro zíjemce nějaké zaoceánské destinace pro kapitány ? Třeba jen nějaký veliký základní Jako New York, LA, Seatlle, San Francisco, Atlantu, Miami ... Nebo nastavit nějakou jednotnou cenu za dálkový lety. Já nwm třeba 6000. Aby to nebylo tak strašně drahý jako teď.
Ahoj,

nevím jestli jenom mě, ale zmizely v plánovači letyLKPR-LZIB a zpět.

Docela mi to mrzí, protože jsem si před týdnem koupil scenerku LZIBu a lítam s vrtuláčkem. A pro FOčka tam moc letů není...

Bylo by možné tento let vrátit?

Díky

Petr
no a ještě jedna věc... vyberu let OK020 LKPR-LKMT... V Šemíkovi se to jako OK020 taky zobrazí. No a na stránkách ČSAV se ten let zobrazí jako HCC8600.

Ty se mi jako FOčkovi nezapočítají.

Nejde mi o letových 50 minut... ale o princip :)
Zkontroluj jestli si v Šemíkovi správně zadal číslo letu, protože to co se zobrazí v šemíkovi by pak mělo být i na webu (ještě můžeš zkotrolovat jaký číslo letu je v PIREPu který ti přišel na mail)
omlouvám se, že spamuju to vlákno... jsem pitomec, kterej neviděl v Šemíkovi u Flight number rozbalovací menu, kde to nastavuju... defaultně je tam HCC let a až pod ním CSA lety...

Sorry... červenám se...
[quote="OK976"]omlouvám se, že spamuju to vlákno... jsem pitomec, kterej neviděl v Šemíkovi u Flight number rozbalovací menu, kde to nastavuju... defaultně je tam HCC let a až pod ním CSA lety...

Sorry... červenám se...[/quote]

Rozbal si detail letu, klikni Upravit, oprav na OK-xxx a zadej cas, formular odesli.
[quote="Deivoos"]Můžu se zeptat jak se dostává ocenění "HOLUB" ? Díky za odpověď :))[/quote]

Maly holub je za 10x navstivena zahranicni destinace a velky holub je 20x navstivena zahranicni destinace ...
A jak se to počítá? Cesta tam i zpět za jedno, nebo tam zajedno a zpět zadruhé atd ? Já jen že jsem si napočítal už nejmíň 20x navštívení LZKZ ale v oceneních mi ještě žádnej holub nepřistál (platí to i pro FO?)
[quote="Deivoos"]A jak se to počítá? Cesta tam i zpět za jedno, nebo tam zajedno a zpět zadruhé atd ? Já jen že jsem si napočítal už nejmíň 20x navštívení LZKZ ale v oceneních mi ještě žádnej holub nepřistál (platí to i pro FO?)[/quote]

Ale LZKZ se nebere jako zahranicni destinace .. .to su bratia :-D Jinak je to samozrejme jen cesta TAM - pocitaji se pristani ...
Poslední let před zkouškou jsi evidentně skončil v LTAI. Zkoušku jsi asi letěl z LKPR. Nějak jsi se z LTAI do LKPR dostat musel, tak jsi letěl JS. :). Nebo jestli máš teleport...

OK
Checht. Neměl jsi někdy starší profil u ČSAV, který ti byl smazán? Ta databáze si takhle pamatuje i starší, již smazané účty a jejich lety, i když už nejsi fyzicky v seznamu pilotů. Třeba jsi pod starým účetm doletěl do Tramtálie a pak ti ho mázli, další let pod novým účtem byl z LKPR a tím pádem si tě databáze vygenerovala v LTAI a přes JS tě přesunula.

OK
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 37