VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Oficiální fórum Czech Airlines Virtual.
Jinak dneska na cca 19:00 plánuji s Boeingem CL odletět trasu LZKZ-LKPR, hoši s FO (ale klidně i ostatní) kdo by chtěl můžeme z toho udělat menší group flight :) Pokud by se někdo přidal písněte SZ a můžem se domluvit konkrétně.
Ahoj, nebylo by lepší hodnotit piloty na závěr kalendářního roku dle počtu nalétaných hodin místo počtu letů ? Připadá mi zvláštní, že teoreticky může ten kdo lítá jen LKPR - LKKV porazit někoho kdo lítá LKPR - USSS.
[quote="Petr0007"]Ahoj, nebylo by lepší hodnotit piloty na závěr kalendářního roku dle počtu nalétaných hodin místo počtu letů ? Připadá mi zvláštní, že teoreticky může ten kdo lítá jen LKPR - LKKV porazit někoho kdo lítá LKPR - USSS.[/quote]

No vidíš, a mě třeba to naopak připadá správné.
Krom toho, ocenění piloti rozhodně nelétají kdovíjak krátké tratě.
Ok však já říkám jen teoreticky. Vím, že ocenění piloti létají normální linky.
Přijde mi, že takhle dám 6 krát za den LKPR - LKKV a zpět. To znamená 12 letů za den.
Ale to je jedno to byl jen návrh ;)
[quote="Petr0007"]Ok však já říkám jen teoreticky. Vím, že ocenění piloti létají normální linky.
Přijde mi, že takhle dám 6 krát za den LKPR - LKKV a zpět. To znamená 12 letů za den.
Ale to je jedno to byl jen návrh ;)[/quote]

Podle mě ten, co udělá denně 6 krát LKPR-LKKV si to zaslouží daleko víc, než ten co nacvaká do FMC Moskvu a jde mezitím do školy :)
[quote="Lapak"][quote="Petr0007"]Ok však já říkám jen teoreticky. Vím, že ocenění piloti létají normální linky.
Ale to je jedno to byl jen návrh ;)[/quote]

Podle mě ten, co udělá denně 6 krát LKPR-LKKV si to zaslouží daleko víc, než ten co nacvaká do FMC Moskvu a jde mezitím do školy :)[/quote]

No tak takový piloti tu snad nejsou. To lítáš pro zábavu a ne kvuli hodinám ;)
Na toto téma bych řekl, že sedět u PC při letu, kterej má cca 6hodin a více je už někdy šílenství a myslím, že to už hraničí mezi zdravým a nezdravým rozumem....proto, když letím nějak dál(zatím toho tolik nemám), tak maximálně 4 hodiny času u FSky a pak pár dnů voraz...rozhodně by němělo být pro někoho, kdo chce lítat v reálu a má k tomu ještě šanci, náplní aktuálního života lítat na FSce dálkovky který maj 12hodin a jiný lety, který jsou krátký ale dá si třeba 5 otoček...pilot u dálkovky stejně nevydrží a když jo, tak je buďto závislej na PC nebo na kafi...ty LCDčka snad nejsou už na oči takový svinstvo jako CRTčka, ale stále je tu možnost, že ten náš mladý pilot(berte všeobecně), protože lítal na FSce a trávil tam snad všechen volnej čas se snem, že jednou bude lítat doopravdy, pujde jednou až mu bude kolem 19 let na ULZ a tam ho vyhoděj, protože blbě vidí a další nevím co si tam ti doktoři vymýšlejí aby některým v tom snu mermomocí zabránili.... Tohle lítání by mělo bejt rekreační a rozhodně ho nebrat jako druhou práci...a rozhodně není na škodu, když to u nějakýho éra jde se domluvit s někým druhým s tím, že já poletím 2 hodiny, ty si to vemeš na dvě a pak mi to dáš atd. atd...
No ja nevim, ja litam oboji - jak dlouhe, tak kratsi a rozhodne nemuzu rict, ze u toho sedim jako prilepenej - delam si u dlouheho letu veci do prace, vykoupu dite, prectu si zpravy atd. Ale kdykoli napise ridici, tak to slysim a jsem k dispozici .... Nejde prece o to cumet 9 hodin do jednoho LCD :-D a ani se nehnout, ale byt k dispozici kdyz se neco deje v prubehu letu ...
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 37