VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Oficiální fórum Czech Airlines Virtual.
By Jindřich
Ale tak, aspoň jsou tu lidi, že se člověk pobaví :-) Jinak jejich názory nejsou, jak praví klasik, než ku létání. Pravda, občas to praskne a toto bude nejspíš výsledek...
By SWR2831
[quote="ADIO man"][quote="R2831"]Chlapce s tvejma 300 hodina te preletim 4x s cessnou.[/quote]

Hlavně, že tu mluvíš o namachrovanosti pilotů ČSAv :lol:[/quote]

No to je ono ze nejsem CSAv pilot... puso
By ADIO man
[quote="R2831"]No to je ono ze nejsem CSAv pilot... puso[/quote]

No my jsme za to všichni rádi. :)
Tak si akorád vymaž ten banner ze svýho podpisu v profilu, ať si návštěvníci tohoto fóra nemyslí, co to u nás létá za virtuálního pilota.
By Čondra
[quote="R2831"]
No to je ono ze nejsem CSAv pilot... puso[/quote]
Jaké štěstí...
By kopcimek
[quote="R2831"]No to je ono ze nejsem CSAv pilot... puso[/quote]

No to bude mít TB radost, že s tebou marnil čas. To je to nejhorší co jsi mohl udělat. Obrat lidi o čas.

Jinak souhlas, ČSAv se bez takových pilotů obejde :)

Cheers, jdu se ženit :P
By Pavel
[quote="kopcimek"]obrat lidi o čas. ...jdu se ženit [/quote]

Takže jsi obral o čas mě na TWR a APP výcviku a teď ti bude krásnější polovičkou vatsim slavnostně zakázán? :P To si vypiješ!

PB
By Vasek Machan
[quote="R2831"][quote="Vasek Machan"][quote="R2831"]

Jsi docela rozumnej nato ze ti je 10. Ja vasi pomoc urcite nepotrebuju.. ;)[/quote]

Se vší úctou, když porovnam tvý vyjadřování s tvým profilem, částečně pochybuji, že jsi někdy lítal :)[/quote]

Chlapce s tvejma 300 hodina te preletim 4x s cessnou.[/quote]

Líp uděláš, když už se nebudeš vyjadřovat a nestav si svý ego na forku, už se dál neztrapňuj prosimtě :)
By SWR2831
[quote="Vasek Machan"][quote="R2831"][quote="Vasek Machan"]

Se vší úctou, když porovnam tvý vyjadřování s tvým profilem, částečně pochybuji, že jsi někdy lítal :)[/quote]

Chlapce s tvejma 300 hodina te preletim 4x s cessnou.[/quote]

Líp uděláš, když už se nebudeš vyjadřovat a nestav si svý ego na forku, už se dál neztrapňuj prosimtě :)[/quote]

Ano Tati... F.U.
By SWR2831
[quote="Čondra87"][quote="R2831"]
Jaké štěstí...[/quote]

Vid?! Dal jsem ti za to palec nahoru..
By Nipik
[quote="R2831"][quote="Čondra87"][quote="R2831"]
Jaké štěstí...[/quote]

Vid?! Dal jsem ti za to palec nahoru..[/quote]

ty ses asi dobrej blbec ... nechceš se jít hádat na jiný forum?.. tohle je seriozní forum kde se řešej věci kolem lítaní a ne problémy zakomplexovanejch umaštenejch hňupů jako si ty..
By SWR2831
[quote="Pavel"][quote="kopcimek"]obrat lidi o čas. ...jdu se ženit [/quote]

Takže jsi obral o čas mě na TWR a APP výcviku a teď ti bude krásnější polovičkou vatsim slavnostně zakázán? :P To si vypiješ!

PB[/quote]

Jakej pak vycvik? proboha.za prvi nevis o letani absolutne nic a pak to chces ucit nekoho. PROBER SE ZASE s te virtuality...
druha vec nikdy jsem s vama vycvik nedelal. na co taky... jen jsem tu kdysi chtel od tebe jak na SB4 a nebo FSInn. jak to dopadlo? udelal jsi ze sebe vsevedouciho a ze me zase nakyho co se debilne pta... a apresne o totu tu jde. takze dalsi pritomni co se radi montujou do hovadin, dejte si pohov a polibte me pulky....obe!
By radbrad4
Přečti si prosím na co Pavel reagoval. Dokonce to i ve svém příspěvku cituješ. Ti rozumnější totiž už pochopili, že s tebou nelze rozumně diskutovat a na další výlevy nereagují.
By Jindřich
[quote="R2831"]... dejte si pohov a polibte me pulky....obe![/quote]

První napomenutí za porušení bodu 2) pravidel fora vacc-cz.
Na druhé napomenutí bude použita restrikce dle bodu 4) zmíněných pravidel.
By Čondra
[quote="R2831"]za prvi nevis o letani absolutne nic a pak to chces ucit nekoho. PROBER SE ZASE s te virtuality...
[/quote]
Takže věta o tom, že někdo neví nic a chce někoho učit. A aby se probral z virtuality je velmi hloupá, navíc u PB, který... všimněte si zde pohárků u letů... Ano, i závodí.
By Pavel
[quote="R2831"]...[/quote]
Ony už se při icao medical pohovoru nedělaj otázky na duševní zdraví? Kam to letectví spěje...

PB
By SWR2831
[quote="Jindra"][quote="R2831"]... dejte si pohov a polibte me pulky....obe![/quote]

Na druhé napomenutí bude použita restrikce dle bodu 4) zmíněných pravidel.[/quote]

Jee Jindro promin ja uz to nikdy neudelam
By PBily
[quote="Jindra"][quote="R2831"]... dejte si pohov a polibte me pulky....obe![/quote]

Na druhé napomenutí bude použita restrikce dle bodu 4) zmíněných pravidel.[/quote]

A ještě k tomu napomenutí za porušení pravidel pravopisu :-D
Píše se mně a ne mě...
By PBily
[quote="kopcimek"]

Cheers, jdu se ženit :P[/quote]

Peto, neco jsem jako zaspal? Je to vtip doufám.... Teda jestli jo, dost blbej a jestli ne, tak si budu do smrti vyčítat, že jsem Ti to v KV nerozmluvil :-D
By kopcimek
V klídku :) Byl jsem pouze svatebčan a řidič v jedný osobě :D Trochu jsem to nadnes, protože jsem byl nasrán těma žvástama tady v sobotu...

Takže tedy až to nastane, tak se přijdu poradit. Doufam, že budeš optimista :P
By dubajss
Kromě pravidel tohoto fóra připomínám striktní pravidla VATSIMu, kde se nepřipouští v komunikaci žádné vulgarismy, ani projevy hrubého chování. Případné excesy mohou končit zrušením účtu.
Takže prosím buďte k sobě slušní a respektujte se, eventuelně se alespoň ignorujte.

JD
VACC CZ