Tak já se dovolím vyjádřit k výsledkům taky

Moje zkouška nedopadla tak úplně podle mých představ. Udělal jsem tam hodně chyb a občas jsem se až styděl za to, jak jsem letěl (jestli se to tak dá nazvat)

Např. při odletu z LKMT po nalétnutí radiálu na OPAVO ta potvora letěla rovně a pak z ničeho nic se jí zachtělo doleva... no, ještě, že jsem nespal a jakštakš to srovnal

Holdy dopadly celkem dobře, to jsem ani nečekal, že by se mi to tak povedlo (míval jsem s tím vždy potíže) a pak po Go-aroundu z 13 na LKPR... no to byla ostuda ostuďatá

Mít tam cesťáky, tak blijou ještě teď

Však na radaru to muselo být vidět

A úplně na závěr absolutně školácká chyba... měl jsem napsané, na jaké stání mám jet, měl jsem pod rukou mapku na kterou jsem čučel, ikdyž LKPR znám už prakticky zpaměti, koukal jsem ven na čísla a přesto jsem si splet 6tku se 4kou

no ostuda ostuda ostuda

Bylo toho hodně, ale to je tím, že teď málo lítám.. :/ Teď už můžu za hranice, tak pravidelky...těšte se
K ATC bych měl ale pár připomínek (že jsem tak smělý

)

Výraz \"Departure position\" v předpisech není, pokud vím a tudíž by ve frazeo neměl co dělat

Pak mě překvapilo, že ATC ani asi neznají NOTAMy (jedná se mi o LKMT, když pouštěli pojíždět po zavřených pojezdovkách) a když mi nedali init. clb., tak by mi věžník moh aspoň říct, že dodá později, nebo ať počkám, že dostanu povolení později

Co se mi ale vůbec nelíbilo, bylo připojení ATC na ACC sektor E. To byla pěkná s*iňárna, jak to člověka odpojilo bez jakéhokoliv upozornění a na stejné frekvenci pak byl někdo jiný a volal mě pak druhý sektor... tož jak se mi podařilo spojit tak jsem volal, že tam jsem \"a dělejte se mnou něco!\"

Ještě, že jsem byl v holdu, jinak by to mohla být celkem sranda

Tohle nemáte moc vychytané

Vzhledem k tomu, jak jsem slyšel, jak tvrdé podmínky jsou na ATC na Vatsimu a jak profi prostředí tam je, tak z pohledu éra jsem čekal teda trošku víc

Joa ještě to lazení na jinou frekvenci... ty se dělí na .000, .025, .050, .075, .100... a při přelazování by se měla ta frekvence říkat celá, ne (nuly na konci netřeba,ale ty 5tky)?
A k Vatsimu... no, jelikož jsem ve vedení české divize IVAO, tak si musím přihřát polívčičku

První dojmy z Vatsimu nic moc.
Jak bylo zmíněno, letový plánek se mi nelíbil vůbec, softík na mě házel pořád nějaké hnusné zvuky

(ale to bude jen v nastavení) i ten soft (SB) je vzhledově i funkčně takový zvláštní, ale jde asi jen o zvyk. Při přihlašování, kdybych si chtěl brát pokaždé jiné éro, tak to bych se na to asi vykašlal to tam pokaždé tak složitě klikat, jak jsem tam dával tu 737dmu. Jsou to sice jen kosmetické \"vady\", ale podrobněji kritizovat nebo chválit nemůžu... za 2h na síti se to ani nějak víc nedá
Celkově bych řek, že každá síť má svá pozitiva a každá negativa

Kdyby se to spojilo, mohl by vzniknout hodně zajímavý celek, ale těžko říct

Na mě Vatsim působí trošku amatérsky, ale to nemůžu objektivně posoudit po 2 hodinách, žejo

První zkušenosti úplně ideální nejsou, tak kdo ví, jestli se tam ještě ukážu
Jinak díky moc za gratulace