VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Oficiální fórum Czech Airlines Virtual.
By kopcimek
[quote="dan542"]..kde mě spíš zkritizoval za nedodržování SOPů k letadlu...[/quote]

Ty se mírni ve výrazech a v tónu, kterým s instruktory a ATC jednáš..

Od SFO tohle nepotřebujeme.
By ThomassoCZ
Jo, asi jo :-) Já taky letěl 2x, jednou to bylo zaměřené na holding a pak na approaches... Myslím, že pohoda :-)
By dan542
[quote="kopcimek"][quote="dan542"]..kde mě spíš zkritizoval za nedodržování SOPů k letadlu...[/quote]

Ty se mírni ve výrazech a v tónu, kterým s instruktory a ATC jednáš..

Od SFO tohle nepotřebujeme.[/quote]
Co jsem komu řekl? O ničem nevím... Jestli jsem někoho urazil, tak se mu tímto omlouvám.

Jinak SOPy jsem už dostudoval, zaletěl poslední let a už jen čekám na zkoušku. (nakonec jsem letěl lety tři... tedy vlastě čtyři, ale ten první byl jednoduchý, asi tak jako let na FO)
By vojav
SFO Zkušební let

Nenašel by se nějaký instruktor, který by měl někdy čas se mnou zaletět SFO zkoušku? Díky ;)
By martintlolka
Ahoj,

trenuju na stredecni non-rnav event a napadlo me, ze by to byla dobra prilezitost na jeden z kontrolnich letu sfo.
Test uz mam nejaky ten patek splneny, ale me prideleny instruktor se neozyva.

Nemeli byste na me nekdo ve stredu cas? Pripadne i nekdy jindy?

Predem dekuju.
By CSA075
[quote="Martin Tlolka"]
Opravdu se nenajde nikdo, kdo by kritickým okem zhodnotil dosavadní úsilí a poradil co a jak mám dál zlepšovat?
[/quote]

Ahoj, bohuzel v teto chvili dozoruje pouze JK, ja a obcas PP, ja jsem momentalne zaneprazdnen , nejvice se pohybuje JK, ale nevim, jak na tom je a zda by mel cas. Podle mne ma momentalne rozlitanych vice studentu, ale zkus mu napsat na email.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9