- 15 bře 2006, 17:40
Zkoušel jsem ti na toto téma zaslat e-mail, ale asi neprošel, tak pro upřesnění dotazu :
Někdy na přelomu ledna a února jsem se zaregistroval na ČSAV jako CSA275 s tím, že jsem předpokládal, že během měsíce února úspěšně vyřeším neustálé nepravidelné restarty mého PC v průběhu letů ( v poslední době tak 50 na 50) na síti (dlužno říct že létám zatím trochu pouze na IVAO síti, což jak jsem vyrozuměl mezi řádky pravidel již nevadí a navíc jsem si právě díky restartům PC netroufl instalovat další programy pro síťové létání na VATSIMU, doufaje, že tomu přijdu na kloub). Nepřišel jsem a tak jsem provedl zásadní upgrade celého PC, takže teď (ťuk,ťuk,ťuk) to snad už bude dobré ( sám asi dobře víš co to obnáší....). Mezitím ale uběhla ona měsíční lhůta, ve které jsem neprovedl ani jediný let a tím se ze mě stal asi neaktivní, resp. nestal se ze mě aktivní pilot, neboť volačka ani heslo nefunguje a byl jsem právem šoupnut k ledu.
Tento problém i už jsem přes e-mail probral s Jakubem Pecharem s výsledkem, že se můžu znovu zaregistrovat a že je lepší mít účet i na VATSIMU, ikdyž teoreticky stačí na IVAO.
Nyní jsem znovu registrován jako CSA130.