VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Oficiální fórum Czech Airlines Virtual.
By miua
Zkoušel jsem ti na toto téma zaslat e-mail, ale asi neprošel, tak pro upřesnění dotazu :
Někdy na přelomu ledna a února jsem se zaregistroval na ČSAV jako CSA275 s tím, že jsem předpokládal, že během měsíce února úspěšně vyřeším neustálé nepravidelné restarty mého PC v průběhu letů ( v poslední době tak 50 na 50) na síti (dlužno říct že létám zatím trochu pouze na IVAO síti, což jak jsem vyrozuměl mezi řádky pravidel již nevadí a navíc jsem si právě díky restartům PC netroufl instalovat další programy pro síťové létání na VATSIMU, doufaje, že tomu přijdu na kloub). Nepřišel jsem a tak jsem provedl zásadní upgrade celého PC, takže teď (ťuk,ťuk,ťuk) to snad už bude dobré ( sám asi dobře víš co to obnáší....). Mezitím ale uběhla ona měsíční lhůta, ve které jsem neprovedl ani jediný let a tím se ze mě stal asi neaktivní, resp. nestal se ze mě aktivní pilot, neboť volačka ani heslo nefunguje a byl jsem právem šoupnut k ledu.
Tento problém i už jsem přes e-mail probral s Jakubem Pecharem s výsledkem, že se můžu znovu zaregistrovat a že je lepší mít účet i na VATSIMU, ikdyž teoreticky stačí na IVAO.
Nyní jsem znovu registrován jako CSA130.
By Redhead
Ahoj,
rád bych se zeptal kdy budou další praktický zkoušky. A jen pro kontrolu, ty 2,5 hodiny (nebo kolik), který se musej nalítat během jednoho měsíce, stále platí?
By Redhead
Jo, promiň já sem asi někde přehlíd odkaz na ně. Vim že to bylo napsano i v aktualitach, myslím, ale tam sem to taky nenašel.
By Pilnas
Vážený pilote,

splnil jste všechny předpoklady pro povýšení do hodnosti SENIOR FIRST OFFICER. Podmínkou k samotnému povýšení do této hodnosti je úspěšné zvládnutí teoretické a praktické zkoušky. Prostudujte si důkladně pravidla, která jsou uvedena níže.

Pokud máte zájem o aktivaci Vašeho povýšení, stiskněte tlačíto níže. E-mailem obdržíte všechny potřebné informace pro absolvování teoretického testu.

Tak nějak už tři dny tisknu \"tlačítko níže\" a stále nic. Je chyba v MATRIXU :) nebo u mě?
Díky