VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum pro otázky a diskuze o českém VATSIMu a online létání všeobecně.
By Onehalf
Dobrý večer kolegové,

Během dnešního dne se na mého trenéra vyrojilo pár dotazů ohledně mé osoby veš spojení s Ruzyňskou věží.
Dovolte mi proto, anych se krátce představil.

Mé jméno je tedy Jan Koranda.
Je mi 30 let a na virtuálním nebi se pohybuji cca 6 - 8 let. Celou svou dosavadní "karieru" jsem spojil se sítí IVAO, kde jsem to dopracoval na Training Assistant Coordinatora a bohužel jen ADC hodnost a po pětiletém čekání na APC zkoušku mi došla trpělivost a rozhodl se, zatím částečně, změnit působiště.

Jistě si mnoho z vás položí otázku proč částečně. Je to proto, že jsem prakticky jediná osoba, která je schopna na IVAO zkoušet ADC hodnosti a neni mi příjemné, že bych kvůli dvěma lidem zkazil zábavu ostatním členům komunity. Nicméně nevylučuji,že se do budoucna stanu naplno členem sítě VATSIM.

Jinak další věci, které by váís mohly zajímat:
- Pracuji jako světlotechnik na LKKB (jsem ochotnej pomoci s místníma postupama pro CEF)
- Sem pro každou srandu
- Mám rád starší rumy (minimalne 20 let)

Pokud by chtěl někdo vědět podrobnosti, rád zodpovím.
Těším se na příjemná setkání na virtuálním neni
Honza
By Pavel
Tak snad teď mohu jménem staffu Honzu přivítat v týmu i veřejně. Honzovi byly přiděleny provozní iniciály KJ, jelikož JK má již zabrané Jakub Kolář. KJ tedy projde nejprve rychlým přeškolením na věž, které dnes začalo a bude spočívat především v přeškolení na náš software Euroscope. Toto přeškolení bude doufám ve velmi blízké době zakončeno rovnou S2 zkouškou a umožněním řízení TWR samostatně. Následně bude pokračovat podobné přeskolení na APP pro získání S3.

Přeji Honzovi hodně zdaru a trpělivosti s námi ostatními piloty i řídícími  ;)

PB
By Onehalf
2 Petra: nepoznal jsem, omlouvám se, příště napravím :) btw. zkus mi někam napsat, měl bych pár připomínek ohledně materiálu na CEF (postupy), pokud teda mohu být tak smělý :)
2 Aleš: mně se bude líbit všude kde se dá řídit a je nějaká šance na osobní růst v kvalitách poskytovaných služeb :)

Jinak děkuji za přivítání :)
By Araneus
[quote="Jan Koranda"]
zkus mi někam napsat, měl bych pár připomínek ohledně materiálu na CEF (postupy), pokud teda mohu být tak smělý :)
[/quote]

To budeme určitě rádi, pokud nám pomůžeš. O výcvik a výcvikové materiály se stará Gelba, ale je teď dost vytížený. Takže pokud je potřeba upravit nějaké materiály, ke kterým mám přístup, tak to po dohodě s tebou udělám já. Pokud je k tomu potřeba Gelba, tak ho zkusíme dostihnout po mailu. Kam ti mám napsat? Mail? Skype? FB? PM?
Naposledy upravil(a) Araneus dne 17 črc 2015, 11:11, celkem upraveno 1 x.
By Onehalf
[quote="Petra Ondráčková"]
Kam ti mám napsat? Mail? Skype? FB? PM?
[/quote]

Ha když sem ti psal na FB, tak se mi nějak nenačetl ten zbytek komentáře :) Takže ideálně FB, tam sem většinou k dostižení celkem bez problémů. Ostatní nemám moc často zaplé až na mail ;)