VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum pro otázky a diskuze o českém VATSIMu a online létání všeobecně.
By Swop
Ahoj,

rad bych se zeptal, jestli se nekdo z vas nesetkal se stejnym problemem jako mam ja. Dopoledne jsem me zaplou FS2004 vcetne FSinn a vse bezelo v poradku na hratelne urovni FPS. Nasledne jsem pocitac vypl a zapl vecer a ejhle FPS jsou skoro polovicni a pritom neprobehla na PC zadna aktualizace ani zmena. Do FS nenahrany zadne addony atd. Proste beze zmeny. Vim, ze historicky uz se mi to jednou stalo a nedokazal jsem na to prijit a ve finale jsem reinstaloval cele PC. V FSinn je zvuk uplne trhany a je to nehratelne. Zkusil jsem snad vsechno a nic nepomohlo...

Predem diky za rady, pokud se nekdo s timto setkal.
By Pavel
Počasí (z vatsimu), okolní provoz? Jestli je ráno CAVOK a nikde nikdo a večer máš bouřku a 20 letadel okolo tak to může udělat divy...

PB
By Swop
NN tim to bohuzel neni, nastavil jsem stejne podminky jako pri predchozim letu dokonce jsem i povypinal fsinn a activesky, vypl provoz. Porad stejne, pritom CPU neni vytizen a na temer vsechny nepotrebne app jsou povypinane. Uz mi to nekdy pripada. jako neco mezi nebem a zemi :).